Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 9.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Fotbalisté SK Sigma Olomouc padli ve Zlíně

Sport

9.11.2019

Autor: Petr Pelíšek

Zápas 16.kola FORTUNA:LIGY odehráli fotbalisté SK Sigma Olomouc dnes ve Zlíně. Byli sice v poli lepší, jenže gól padl jen jeden a dali ho domácí dvě minuty před koncem.

Trenér Radoslav Látal poslal poprvé do prvoligového utkání od začátku stopera Davida Zimu, v základu byl i záložník Ondřej Zmrzlý. A co se týče pevnosti defenzivy, tyto změny Sigmě svědčily. Domácí nedovolila mnoho, byla lepší, ale do vyložených šancí se nedařilo dostat. V prvnm poločase měl zajímavý náznak Yunis, ale nezakončil. A na začátku druhého vytáhl výtečným zákrokem hlavičku Gonzáleze brankář Rakovan. V závěru se Zlín zvedl, měl nějaké šance, trefil i tyčku. A pak se mu podařilo dát branku.

 „Pro nás je výsledek zklamání. Je to již několikátý zápas, kdy jsme inkasovali v závěru. V prvním poločase jsme se drželi na míči, vše bylo v pořádku, až na to, že jsme se nedostali do finální fáze - do zakončení či ohrožení branky. I tak jsme ale soupeře drželi na uzdě. Ve druhém poločase jsme se dvakrát nebo třikrát po křídlech dostali na soupeřovu půli, ale nebyli jsme schopní tyto akce dohrát do konce. Zlín se poté dostal do šance, kdy nám nastřelil tyč a začal tlačit. My jsme v závěru opět předvedli naši typickou hru, kdy jsme podcenili situaci, což pramenilo v branku soupeře. Rozhodla jedna situace, kterou jsme si neuhlídali a doplatili na ni," řekl trenér SK Sigma Radoslav Látal.

FC Fastav Zlín1:0SK Sigma Olomouc
(0:0)
Branky:88. Kolář
Rozhodčí:Orel – Hájek, Kříž
ŽK:Zmrzlý
Diváků:3081
Sestava FC Fastav Zlín:Rakovan – Cedidla, Buchta, Kolář – Matejov, Folprecht (72. Džafič), Podio, Bartošák – Poznar, Wágner (66. Železník), Čanturišvili. Trenér Jan Kameník.
Sestava SK Sigma Olomouc:Buchta – Hála (80. Zahradníček), Zima, Beneš, Jemelka –González (72. Texl), Houska, Zmrzlý, Plšek (57. Chytil), Falta – Yunis. Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip