Reklama

Středa 1. května 2024, dnes je Svátek práce, venku je 20.5 °C

Firma Simba Power našla nové sídlo v Envelopa Office Center

Advertorial

18.4.2024

Autor: Advertorial

Administrativní budova Envelopa Office Center, která přetváří třídu Kosmonautů v prestižní byznysovou destinaci, letos přivítala v řadách nájemců další perspektivní firmu. Je jí společnost Simba Power, jež poskytuje moderní řešení v oblasti obnovitelných zdrojů energie, energetické efektivity a technologických inovací. Firma zde vybudovala sídlo a chystá další dynamický rozvoj.

"Envelopa Office Center jsme si vybrali z několika důvodů. Naše firma si buduje silný brand v oblasti obnovitelných zdrojů, a proto potřebujeme kvalitní a reprezentativní prostory. Envelopa Office Center je jednou z nejmodernějších budov v Olomouci. Zaujala nás natolik, že jsme se rozhodli do ní přenést své sídlo a vybudovat zde kompletní zázemí pro naše zaměstnance. Jako velkou výhodu vnímáme flexibilitu vnitřních prostor a strategickou polohu budovy. Moderní stavba navíc splňuje podmínky pro udržitelnost. Ta je pro naše podnikání a filozofii zásadní," říká jednatel společnosti Pavel Stolarik.

Filozofií firmy, která se specializuje na fotovoltaická zařízení, je totiž spojení kvality, spolehlivosti a respektu k životnímu prostředí. "Chceme zúročit naše dlouholeté zkušenosti a vášeň pro pokrok, proto usilujeme o to být lídrem v transformaci energetického průmyslu směrem k udržitelné budoucnosti. Prostory v EOC plně naplňují naši vizi do budoucnosti," říká dále Stolarik.

Advertorial

Reklama

Kemp Krásná Morava

Katalog firem » Sport » Sportovní zařízení, centra

**Pozvánka na Olympijský den**
Datum: 1. května 2024
Čas:13:00 - 17:00
Místo: Kemp Krásná Morava
Program:
13:00 - Zapálení olympijského ohně
Zažijte s námi zahájení naší miniaturní olympiády a sledujte, jak se rozhoří olympijský oheň!
13:30 - Olympijské disciplíny pro děti
Připravili jsme pro vás širokou škálu olympijských sportů, ve kterých si vaše děti mohou změřit síly. Nechybí odměny pro malé vítěze!
16:00 - Večerní opékání špekáčků
Po sportovním odpoledni si společně užijeme chvíle u táboráku s tradičními špekáčky.
Celý den pro vás bude k dispozici občerstvení a můžete si vychutnat příjemné prostředí našeho kempu.
Přijďte strávit nezapomenutelné odpoledne plné sportu, zábavy a společných chvil!
Těšíme se na vás v Kempu Krásná Morava!
Budete se účastnit? Dejte nám lajk, srdíčko nebo koment. Těšíme se na Vás