Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Finále proti Boleslavi zahajuje Sigma doma

Sport

5.5.2022

Autor: Petr Pelíšek

Závěr FORTUNA:LIGY mají fotbalisté SK Sigma Olomouc ve znamení dvou utkání s Mladou Boleslaví. Finále skupiny o umístění se hraje systémem doma – venku, začínat se bude na Andrově stadionu již první květnový pátek. Jde o sedmé místo v konečném pořadí, vítěz dvojutkání získá bonus milion korun a v příští sezoně bude v domácím poháru nasazen do 3. kola. První zápas v Olomouci má výkop v 17:00, odveta se hraje o týden později.

Oba celky v semifinále dvakrát zvítězily. Sigma porazila Liberec, Mladá Boleslav České Budějovice. „Jsme rádi, že jsme si prodloužili sezonu. Pro všechny by to bylo nepříjemné trénovat ještě dva týdny bez zápasů. Kluci mají motivaci finále zvládnout. Je na nich vidět chtíč. Potvrzují to v každém tréninku,“ řekl Milan Kerbr, asistent trenéra SK Sigma, který zároveň již vyhlíží páteční utkání. „Věřím, že domácí zápas zvládneme, najdeme nějaké skuliny ve hře soupeře a vytvoříme si nějaký polštář do odvety,“ podotkl Kerbr.

„Uvnitř kabiny jsme si řekli, že uděláme všechno pro to, abychom v Olomouci zahráli dobrý zápas a aby v odvetě bylo o co hrát. Olomouc má velmi dobrý tým složený ze zkušených i mladých hráčů. Jednoznačně to bude vyrovnaný dvojzápas," řekl asistent trenéra FK Mladá Boleslav Pavel Medynský.

Utkání SK Sigma Olomouc – FK Mladá Boleslav začne na Andrově stadionu v pátek 6. května v 17.00. Jako hlavní rozhodčí byl delegován Josef Krejsa, asistovat na pomezí mu budou Marek Podaný a Lukáš Matoušek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941