Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Festival zdraví Olomouc zahájil předprodej vstupenek na rok 2023 pod názvem "Tajemná vstupenka"

Zprávy z regionu

10.7.2022

Autor: red

Vůbec první Festival zdraví proběhl letos na jaře v Olomouci a těšil se velkému zájmu. Festival přinesl celkem čtyři besedy s odborníky na tělesné i duševní zdraví a na podobný zážitek se podle pořadatelů můžete těšit i v příštím roce. Už nyní si tak na Festival zdraví můžete zakoupit s předstihem vstupenky. Lístky na oblíbenou akci jsou nyní k dispozici s výraznou slevou, a to proto, že program ještě není kompletně zveřejněn.

"Sto nejrychlejších si koupí přes rezervační systém kina Metropol lístky na Festival zdraví v Olomouci s výraznou slevou. Nezdražujeme a na místě se budou lístky také v roce 2023 prodávat za 290 korun, ale už teď si prvních sto z vás může koupit vstupenku za skvělých 190 korun, a to jen do konce srpna 2022," říká pořadatel Festivalu zdraví Marek Berger z agentury ForsBerg Olomouc a doplňuje: "Díky akci Tajemná vstupenka můžete i vy ušetřit opravdu hezké peníze."

Termíny Festivalu zdraví pro rok 2023 jsou 30. 3., 6. 4., 13. 4. a 20. 4. a těšit se opět můžete na přední domácí terapeuty, psychology, doktory, badatele a další populární osobnosti, kteří mají k tématu nejen duševního zdraví co říci.

Podrobnosti najdete na stránkách www.festivalzdravi.cz a www.kinometropol.cz

Reklama

Kavárna Opera

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bary a kavárny

Jsme tradiční kavárna v samém centru města Olomouce. Podáváme českou ale i mezinárodní kuchyni. Na lístku nám nechybí salátové, rybí a masové speciality, jídla z italské kuchyně nebo pi...