Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Fakultní nemocnice Olomouc bude mimořádně očkovat proti covidu ve dvou očkovacích centrech

Zprávy z regionu

24.5.2021 aktualizováno 25.5.2021 11:00

Autor: red

Fakultní nemocnice Olomouc má důležitou informaci pro všechny, kteří se chystají na očkování proti koronaviru. Ve dnech 26. 5. až 3. 6. 2021 bude očkování proti covidu-19 ve Fakultní nemocnici Olomouc probíhat mimořádně ve dvou očkovacích centrech. K dosavadní budově K se přidá ještě objekt II. interní kliniky - gastroenterologické a geriatrické (budova Y).

Očkovací centrum v budově K

Očkovací centrum v budově Y

Foto: Fakultní nemocnice Olomouc

Chystáte se ve dnech 26. 5. až 3. 6. 2021 do Fakultní nemocnice Olomouc na očkování proti koronaviru? Pokud ano, největší zdravotnické zařízení na střední Moravě upozorňuje, že v těchto dnech se bude vakcinace konat ve dvou očkovacích centrech. "Vzhledem ke zvýšenému zájmu a kapacitě očkovacího centra v budově K jsme se rozhodli pro rozšíření vakcinace do dalšího objektu. Díky využití konferenčních prostor druhé interny můžeme navýšit počet očkování až na třináct set osob denně," vysvětlila vedoucí Odboru kvality FN Olomouc Jiřina Cahlíková.

K očkovacím centrům zavede pacienty typické žlutočerné značení, podrobné informace jsou uvedeny na webových stránkách covid.fnol.cz.

Jdete na první dávku vakcíny?

  • Pokud jste do Fakultní nemocnice Olomouc objednaní k aplikaci první dávky vakcíny ve dnech 26. 5. až 3. 6. 2021, směřujte prosím do budovy Y – II. interní klinika gastroenterologická a geriatrická.
  • V podlaží -1 najdete očkovací centrum viditelně označené typickým žluto-černým značením
  • Před budovou Y bude vyhrazené parkoviště, kde můžete odstavit vůz
  • Na aplikaci druhé dávky vakcíny se dostavte na stejné místo, tedy do budovy Y

Jdete na druhou dávku vakcíny?

  • Pokud vás ve dnech 26. 5. až 3. 6. 2021 čeká očkování druhou dávkou vakcíny, směřujte prosím do očkovacího centra v budově K, tedy na stejné místo, kde jste byli očkováni první dávkou.
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip