Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 7.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Doufám, že to takhle bude pokračovat, řekl Růsek

Sport

1.12.2021

Autor: Petr Pelíšek

V létě přišel útočník Antonín Růsek do SK Sigma Olomouc z brněnské Zbrojovky jako velké ofenzivní posila. Ovšem zpočátku svého hanáckého angažmá se trošku trápil. V minulém týdnu, přesněji anglickém, který Sigma odehrála, ale Růsek předvedl, proč ho na Andrově stadionu chtěli. Hanáci odehráli tři zápasy v sedmi dnech, dvě ligová jim proložil domácí pohár. A Růsek dal gól v každém z nich. Doma proti Hradci, v Českých Budějovicích i v Praze proti Pardubicím.

V posledních třech soutěžních zápasech jste dal gól. Máte formu?
Doufám, že ano. Že to nejsou poslední zápasy, ve kterých jsem dal gól a že to takhle bude pokračovat.

Sigma v anglickém týdnu získal čtyři body v lize a postoupila v poháru.
Škoda toho Hradce hned na začátku. Jinak by to bylo úplně top. Ale asi to bereme, máme se od čeho odpíchnout. Do zimní přestávky jsou před námi ještě tři zápasy, takže doufám, že v nich uděláme co nejvíce bodů.

S Pardubicemi jste rychle vedli, ale soupeř záhy srovnal. Neměli jste obavy, že se to negativní projeví na výkonu mužstva?
Když si vezmete některá předchozí utkání, tak vždycky nás inkasovaný gól dostal dolů. A tentokrát to tak nebylo. Pořád jsme šlapali a zaslouženě jsme vyhráli.

Co bylo podstatní pro tak jasnou výhru? Čím Sigma soupeře předčila?
Myslím, že ve druhém poločase to bylo tím, že už jsme na Pardubice tolik nevylezli. Vedli jsme, takže jsme mohli hrát na brejky. Dávali nám k tomu velký prostor a z toho jsme mohli dát ještě tři góly.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip