Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 29 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dopřejte si zasloužený relax! OMEGA centrum rozšířilo své wellness a nabízí bezkonkurenční zážitek

Tipy a názory

6.12.2023

Lenka Šťastná

OMEGA centrum sportu a zdraví pod jednou střechou poskytuje ohromný počet volnočasových aktivit ve vysoké kvalitě. Můžete si zde zacvičit v prostorném fitness, vyzkoušet tenis či badminton a pestrá je i nabídka skupinových lekcí. Navíc od podzimu otevřeli v Omeze zrekonstruovanou wellness zónu, která se zvětšila více než dvojnásobně. A musíme říct, že wellness služby v takovém rozsahu na jednom místě jen tak v okolí nenajdete…

OMEGA centrum sportu a zdraví se nachází v těsné blízkosti Androva stadionu, takže z centra města to máte coby kamenem dohodil. Svou polohou je centrum ideální k tomu, zajít si sem zacvičit ještě ráno před prací, případně odpoledne s kolegy po práci. Kromě prostorné a plně klimatizované fitness zóny můžete vyzkoušet unikátní kruhový trénink Milon či vybírat z pestré nabídky nejrůznějších skupinových lekcí. S kolegy se pak jistě domluvíte na týmové hry jako tenis, badminton, squash a další. Po fyzické námaze přijde zasloužená odměna v podobě odpočinku v místní kavárně či wellness zóně.

Foto: OMEGA centrum sportu a zdraví

OMEGA centrum sportu a zdraví

Adresa: Legionářská 19
Otevírací doba: Po-Pá 06:00-22:00, So-Ne, svátky 07:00-22:00
Telefon: 585 205 700, 585 205 800
E-mail: info@omegasport.cz 
*Webové stránky
*Facebook
*Instagram

K načerpání nové energie po fyzické námaze odjakživa sloužila v Omeze wellness zóna. Ta nyní prošla nejen kompletní rekonstrukcí, ale prostor se dočkal i úctyhodného zvětšení na téměř dvojnásobek. "Původní prvky, na které byli návštěvníci zvyklí, jsme zachovali, ale vše je nyní zcela nové a vytvořené za použití nejnovějších technologií, které aktuálně ve wellness oblasti jsou. Vnitřní část nyní nabízí celkem tři sauny a parní komoru, přičemž hlavní saunu, která je určena pro saunové ceremoniály, jsme zvětšili téměř dvojnásobně," vyjmenovává změny hlavní manažer OMEGA centra sportu a zdraví Miroslav Dvořák a pokračuje: "Pro ochlazení jsou zde k dispozici dva ochlazovací bazény, sprchy s atrakcemi a hora ledové tříště. Nerezový bazén s protiproudem a hydromasážními tryskami lze využít pro protažení nebo jemnou masáž svalů, na kterou je možné navázat v jedné z našich vířivých van. Další uvolnění poté zajistí prosluněné relaxační místnosti s výhledem do zahrady nebo tmavá odpočívárna s uklidňujícími melodiemi. Zcela novým prvkem je Kneippův chodník." Stylové prostředí dotváří plně vybavený bar, ve kterém si můžete objednat osvěžující drink, kávu, čepované pivo či produkty z vlastní výroby centra.

Foto: OMEGA centrum sportu a zdraví

Také venkovní část wellness zóny prošla rekonstrukcí a zvětšila se více než dvojnásobně. Nyní zde vyrostla okrasná zahrada se zálivy pro menší soukromí a najdete zde velkou vířivku pro až čtrnáct osob. "Musím přiznat, že když nám firma whirpool dodávala, tak nás informovala, že větší vanu tohoto typu v Česku ještě nevyráběli. V zadní části zahrady jsme pak postavili saunovací domeček, ve kterém je finská sauna s panoramatickým výhledem do zahrady. Sklo je průhledné jen z jedné strany, takže si lidé v sauně mohou užít relax s výhledem do zahrady, ale zároveň se nemusí bát, že by oni sami byli neustále středem pozornosti," usmívá se Dvořák. Za domečkem se nachází ještě venkovní ochlazovací bazén a oddělená relaxační zóna pro ty, kteří preferují soukromí.

Zrekonstruovaná wellness zóna je otevřena od září a již za pár měsíců provozu si našla řadu spokojených klientů. Velké oblibě se těší také saunové ceremoniály, které probíhají třikrát týdně ve večerních hodinách. "S ceremoniály jsme začali na přelomu října a listopadu a jsou velmi populární. Přemýšlíme i o nějaké formě rozšíření, ale zatím je vše pouze ve fázi úvah," poodhaluje možné budoucí plány Dvořák.

"Když nad tím přemýšlím, tak v Olomouci máme jednoznačně největší nabídku služeb na jednom místě. Díky tomu, jak se celý prostor rozšířil, lze Omegu považovat nejen za sportovní, ale i za plnohodnotné wellness centrum," říká Miroslav Dvořák.

Foto: OMEGA centrum sportu a zdraví, Jan Procházka

Úctyhodné rozšíření wellness zóny není jedinou novinkou, se kterou OMEGA centrum sportu a zdraví přichází. Členství v Omega Klubu je nyní rozděleno do tří kategorií - konkrétně na typy Silver, Gold a Platinum. Stále však platí, že pokud chodí návštěvník do centra pravidelně, tak je pro něj členství jednoznačně výhodné. "Nejrozšířenější je typ Gold, který mohou klienti využívat po celou dobu otevření centra. Mimo další výhody poskytuje členství 20% slevy na aktivity a jeden vstup zdarma do wellness měsíčně. Každý další vstup má Gold člen za 200 korun. Tato varianta se vyplatí lidem, kteří pravidelně sportují. K tomu mají ještě levnější vstup do wellness. A pokud si to člověk spočítá, tak uvidí, že už při třech vstupech měsíčně do wellness se jim vyplatí členství. Pokud by mezi klienty byli vyloženě milovníci wellness, tak pro ty je nejvýhodnější členství Platinum, ve kterém mají tři hodiny wellness denně zdarma. Je to skvělé v tom, že se čas dá rozdělit, takže si klient může ráno přijít zacvičit, poté si dát saunu a odpoledne po práci přijde s kamarádem na squash a následně se zrelaxují ve vířivce a osvěží se na baru," vysvětluje výhody jednotlivých členství Dvořák. Podrobnější informace o členství v Omega Klubu se dočtete na webu →

S blížícími se Vánocemi můžete udělat radost i někomu ze svých blízkých zakoupením dárkového poukazu. Ten platí na všechny služby, které OMEGA centrum sportu a zdraví nabízí, takže si obdarovaný sám vybere, jestli jej využije na wellness, tenis nebo na jinou aktivitu. Poukazy zakoupíte online z pohodlí domova nebo přímo na recepci.