Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 6.7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dopravní podnik spouští aplikaci na prodej jízdenek

Zprávy z regionu

2.12.2020

Autor: roc jap

Olomoucký dopravní podnik dnes spouští novou aplikaci pro mobilní zařízení s operačními systémy Android nebo iOS. Bude přes ní možno zakoupit jízdenky. A to nejen s krátkodobou, ale i delší platností. Časem přibydou i další funkce. Zakoupené jízdenky platí pouze na linkách, provozovaných Dopravním podnikem města Olomouce.

Aplikaci stáhnete zdarma z obchodu Google Play nebo App Store.

"První verze aplikace nabídne prodej elektronických jízdenek platných na linkách DPMO, čímž doplní stále rostoucí zájem o již dříve zavedené elektronické jízdenky DPMO ve formě Premium SMS služby a od července 2020 nabízenou aplikaci SEJF. Základní jízdenky s prodlouženou platností o 10 minut oproti papírovým jízdenkám a jednodenní jízdenky je možné v aplikaci DPMO uhradit prostřednictvím platební brány s možností uložení platební karty pro pozdější automatickou platbu na klik. Uživatelům iOS bude umožněno uhradit rovněž pomocí Apple Pay," sdělila mluvčí DPMO Martina Krčová.

Aplikace nabídne i zasílání aktualit z provozu a další užitečné dopravní informace. Součástí nabízené služby je portál pro tisk daňového dokladu k zakoupeným jízdenkám. "Pro následující plánované verze bude aplikace postupně rozšiřována o další funkcionality, které cestujícím usnadní a zpříjemní cestování s Dopravním podnikem města Olomouce," slíbila Krčová.

roc jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941