Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 7.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Doporučení policie: jak proběhnou letošní Velikonoce

Krimi

9.4.2020

Autor: red

Letošní Velikonoce budou bezpochyby jiné a svým způsobem mimořádné. Největší církevní svátky se totiž nebudou oslavovat veřejně v kostelech a při kolektivních koledách, ale vlivem situace kolem virové nákazy COVID-19 se přesunou do domácího a virtuálního prostředí. Policie upozorňuje na několik úskalí...

Ilustrační foto

Foto: Jan Procházka

- Koledníci musí dodržovat nařízení související s nouzovým stavem a svoji koledu omezit pouze v úzkém kruhu rodinném.

- Co se týká odjezdů na chaty a chalupy, měli bychom tuto tradici také omezit. V případě, že odjedeme, cestou i na místě musíme dodržovat veškerá hygienická pravidla. Také omezit návštěvy svých známých chatařů a sousedů.

- Stejně jako každý rok bude policie během velikonočních svátků dohlížet na bezpečnost v silničním provozu. Policisté se zaměří hlavně na dodržování nejvyšší povolené rychlosti, požívání alkoholu před jízdou jak u řidičů aut, motorkářů, ale i u cyklistů.

- Policie žádá všechny občany a účastníky silničního provozu, aby v této mimořádné době dodržovali nařízení související s nouzovým stavem i ve zvýšené míře pravidla silničního provozu. Chovejte se ohleduplně a bezpečně.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip