Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 5.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dohrávku kola obstará duel Sigmy v Jablonci

Sport

22.9.2019

Autor: Petr Pelíšek

Těžké utkání čeká fotbalisty SK Sigma Olomouc v 10.kole FORTUNA:LIGY. Cestují do Jablonce, což je soupeř, proti kterému se jim dlouhodobě vůbec nedaří. Severočeši s Hanáky prohráli jen jeden z předchozích třinácti zápasů nejvyšší soutěže, doma se Sigmou od roku 2005 bodovali jedenáctkrát po sobě.

Černou sérií se na Andrově stadionu nějak výrazně nezabývají. "Myslím, že na tohle hráči vůbec nemyslí. Troufnu si říct, že to ani neví. Kdybyste mi to neřekli, nevím to ani já. Jedeme se tam rvát o co nejlepší výsledek. V posledních třech ligových zápasech jsme dokázali uhrát sedm bodů, nálada je tedy velmi dobrá," řekl trenér Radoslav Látal pro klubový web. „Víme, že je to silné mužstvo, které má vždy velmi dobře poskládanou sestavu. Mají několik výrazných individualit, ať je to Sýkora, Doležal nebo Matoušek, který střílí góly. Ofenzivu mají nadstandardní, mají rychlostní typy hráčů, kteří se umí prosadit v křídelních prostorech a soubojích jeden na jednoho. Navíc se letos i minulý rok dostali do pohárů, kde nasbírali cenné zkušenosti. Průměrný výkon na Jablonec určitě stačit nebude,“ podotkl Látal.

Zápas FK Jablonec - SK Sigma je na programu v pondělí 23. září od 18 hodin (rozhodčí Marek – Dobrovolný, Novák).

Předpokládané sestavy
Jablonec: Hrubý - Holík, Plechatý, Břečka, Krob - Jovovič, Považanec, Hübschman, Matoušek, Sýkora - Doležal. Trenér Petr Rada.
SK Sigma Olomouc: Reichl - Hála, Beneš, Jemelka, Kerbr - Pilař, Greššák, Houska, Plšek, Falta – Nešpor. Trenér Radoslav Látal.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip