Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do Sigmy přichází chorvatský útočník Dominik Radič

Sport

4.8.2020

Autor: Petr Pelíšek

Do SK Sigma Olomouc přichází chorvatský útočník Dominik Radič. Čtyřiadvacetiletý hráč podepsal na Hané smlouvu na 2 roky. Nosit bude dres s číslem 17. Klub to oznámil na svém webu.

Dominik Radič působil od léta 2017 ve slovinské nejvyšší soutěži. Za klub NK Rudar Velenje odehrál 93 ligových utkání, ve kterých vstřelil 20 branek. Střelecky se mu ve Slovinsku nejvíce dařilo v sezóně 2017/2018, kdy nastřílel 10 branek. Než přestoupil do Rudaru Velenje, zahrál si chorvatskou ligu za Slaven Belupo a Inter Zaprešič.

„Dominika jsme sledovali dlouho dobu. Věřím, že je to typ útočníka, kterého hledáme. Umí dát góly a obejít hráče 1 na 1. Je to zajímavý hráč,“ řekl o svém novém svěřenci trenér Radoslav Látal.

„Jsem šťastný, že jsem přestoupil do takového klubu jako je Sigma. O Sigmě vím, že je to tradiční klub a to se mi líbí. Sleduji většinu evropských soutěží. Českou ligu samozřejmě také, znám ji i z vyprávění od svých bývalých spoluhráčů, kteří šli hrát do České republiky,“ řekl chorvatský útočník, který si dnes poprvé zatrénoval s novými spoluhráči. „Trénink byl náročný. Počasí nebylo moc dobré, hodně nám pršelo. Kluci jsou fajn, ihned jsem viděl, že jsou to kvalitní hráči. Těším se, až si s nimi zahraji v zápase,“ podotkl.

Nového útočníka Sigmy si fanoušci budou moci poprvé prohlédnout v akci už ve středu od 10:00 při přátelském utkání Sigmy proti Zbrojovce Brno. Hrát se bude na Andrově stadionu.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Jízdní kola Řehulka

Katalog firem » Obchod » Sportovní obchody » Cykloprodejny, elektrokola, prodej koloběžek

Prodej jízdních kol zn: Kellys a Galaxy, CTM. ZDARMA montáž příslušenství, úpravy a záruční servis. Velký výběr doplňků a náhradních dílů. Splátkový prodej - možnost nulové akontac...