Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Do Olomouce dorazí Sparta. Policisté chystají opatření

Krimi

22.2.2020

Autor: red

Už zítra od 17:00 proběhne na Andrově stadionu fotbalové utkání 22. kola Fortuna ligy mezi celky SK Sigma Olomouc a AC Sparta Praha. Policisté v souvislosti se zápasem chystají opatření.

Ilustrační foto

Foto: Jan Procházka

"Na pořádek v ulicích budou dohlížet policisté pořádkové služby, včetně pořádkových jednotek, dále policisté služby kriminální a dopravní policie a rovněž policisté z antikonfliktního týmu. Na opatření se v součinnosti s Policií České republiky podílejí také strážníci Městské policie Olomouc. Jsme rovněž v úzkém kontaktu s fotbalovými kluby a pořadatelskou službou na stadionu," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman. Jedná se zejména o preventivní opatření, jehož cílem je zajištění veřejného pořádku ve městě, bezpečnost občanů a také plynulý a bezpečný provoz na silnicích nejen ve městě, ale i na příjezdových komunikacích do Olomouce.

"Budeme monitorovat příjezd fanoušků do Olomouce i pohyb po městě, a to jak před zahájením, tak i po skončení utkání. Podle chování fanoušků, kteří přijedou v odpoledních hodinách do města vlakem z Prahy, můžeme přistoupit k doprovodu této skupiny na fotbalový stadion. Obracíme se na občany, aby se v průběhu bezpečnostního opatření řídili pokyny policistů," doplnil Hejtman.

Reklama

VINOTÉKA AUER´S CROSS (dočasně zavřeno)

Katalog firem » Restaurace, stravování » Vinotéky

Nabízíme za VO ceny lahvová a stáčená vína těchto vinařství: ANNOVINO, Baloun, Cícha, Čapka, Fučík, Habřina, Hnanice, Krist, Pfeffer, Radocha, Réva Rakvice, Skoupil, Šalša, Thaya, Vinidi...