Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Až přijde válka i Milostný trojúhelník

Tipy a názory

17.1.2019

Jan Procházka

Konec pracovního týdne se rychle blíží. Máme tu čtvrtek. Co nabídne?

14:00 / Nebezpečná laskavost / Kino Metropol

17:30 / Jiří Trávníček: "Tak nám zabili Střední Evropu…" / Arcidiecézní muzeum - Mozarteum

19:00 / Milostný trojúhelník / Kino Metropol

19:00 / Anna Karenina / Divadlo Tramtarie

19:00 / Až přijde válka / Divadlo na cucky

Narozeniny dnes slaví ředitel Moravského divadla David Gerneš (*1991), politolog Bohumil Doležal (*1940), filozof Václav Bělohradský (*1944), herec Jim Carrey (*1962), někdejší první dáma USA Michelle Obama (*1964) a zpěvák Kid Rock (*1971)

Svátek má Drahoslav

Aňa Geislerová, Martin Zbrožek a Lukáš Pavlásek na jednom jevišti. Bez scénáře. Průběh představení připomíná chůzi po laně, kde hrozí nebezpečí pádu a zároveň, když se vše daří, máte pocit, že se dotýkáte hvězd. Situace, postavy, zápletky, charaktery, písničky i tance, to vše se rodí až na jevišti přímo ve světlech právě vznikajícího představení... Jmenuje se Milostný trojúhelník a dnes ho můžete vidět v kině Metropol.

"Petr vede život na první pohled spořádaného evropského teenagera - žije s rodiči, má hezkou dívku, dostal se na vysokou. Jeho skutečný život je ale jinde - v čele domobrany Slovenskí Branci, čítající dvě stě mladých lidí, s oddíly po celém Slovensku. V horských lesích je nechává podřizovat drsným pravidlům, jež spíše než vojenský výcvik připomínají hru na diktaturu. Šéf domobrany věří, že jeho modelová organizace má budoucnost. Je odhodlaný uniformu jednou odložit a se svou vizí oslovit celou společnost - a stát se velkým politikem..." Tak zní anotace k dokumentárnímu filmu Jana Geberta Až přijde válka. Tohle může být opravdu zajímavé.