Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 15.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Kočičí hra, Štěpán Rak i Cílová rovinka Nikiho Laudy

Tipy a názory

15.1.2020

Lenka Šimková

Polovina týdne je tady! Jestli přemýšlíte, kde se dnes nejlépe odreagujete, tak pro vás máme hned několik tipů. Zajít můžete nejen do divadla, ale také na zajímavé koncerty... ;-)

KAM ZAJÍT?

14:00 / Rozvážně a bezpečně - návrat ke kořenům / Centrum Semafor
16:30 a 19:00 / Štěpán Rak - kytarový recitál / Galerie Anděl
17:00 / Cestou okolo Olomouce / Vlastivědná společnost muzejní
17:30 / Vlastníci / kino Metropol
19:00 / Kočičí hra / Divadlo na Šantovce
19:00 / Cílová rovinka Nikiho Laudy / Divadlo Tramtarie
20:00 / Star Wars: Vzestup Skywalkera / kino Metropol
20:00 / Večer s písněmi Zuzany Navarové / Nabalkoně

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí.

Narozeniny dnes slaví herci David Prachař (*1959) a Tomáš Sedláček (*1949), skokan na lyžích Michael Neumayer (*1979) a fotbalisté Tomáš Galásek (*1973) a Jan Stejskal (*1962).

Svátek má Alice

Centrum Semafor zve všechny seniory řidiče na pravidelný kurz dopravní výchovy Rozvážně a bezpečně. Kurz začíná ve 14:00, je zdarma a trvá dvě hodiny. Galerie Anděl dnes láká na kytarový recitál Štěpána Raka. Kvůli velkému zájmu se uskuteční ve dvou termínech, a to v 16:30 a v 19:00, ovšem pokud nemáte předem zajištěné vstupenky, tak vás musíme zklamat. Oba termíny jsou beznadějně vyprodané. Pokud máte rádi české filmové komedie, tak zkuste v 17:30 zajít na Vlastníky do kina Metropol. Film popisuje schůzi společenství vlastníků jednoho bytového domu, kteří mají zcela odlišné představy, jak s domem naložit. A jak už je v anotaci s nadsázkou uvedeno, jde o "komedii pro ty, kdo to nezažili, drama pro ty, kdo tím žijí". Vstupenky koupíte tady.

Jestli chcete strávit dnešní večer v divadle, tak doporučujeme Cílovou rovinku Nikiho Laudy, kterou uvede v 19:00 Divadlo Tramtarie. Ta vypráví pozoruhodný životní příběh slavného závodníka Formule 1, který byl velkou část své sportovní kariéry považován za nejrychlejšího muže planety. Vstupenky koupíte v pokladně divadla nebo online. To Divadlo na Šantovce uvede ve stejný čas tragikomedii z repertoáru Moravského divadla. Kočičí hra byla původně napsána jako novela a teprve poté ji sám autor upravil i pro divadelní prkna. Vstupenky ještě zbývají a koupíte je tady. A pokud před divadlem dáte přednost hudbě, tak můžete ve 20:00 zajít do Kabaretní scény Nabalkoně, kde se chystá příjemný večer s písněmi Zuzany Navarové.

Krásnou středu!