Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Frida v Letním kině, výlety a startuje tenisový Czech Open

Tipy a názory

20.8.2019

Lenka Šimková

Před námi je úterý. Co nabídne tento den v Olomouci? Určitě nebudou zklamaní filmoví fanoušci. A na své si přijdou i ti sportovní. Tady je dnešní nabídka, podívejte se..

Narozeniny dnes slaví anglický zpěvák legendární kapely Led Zeppelin Robert Anthony Plant (*1948), anglický jazzový pianista a zpěvák Jamie Cullum (*1979) a americká herečka Amy Adams (*1974).

Svátek má Bernard

Fanoušci stolního tenisu by měli zbystřit. Už dnes totiž startuje v Olomouci osmý ročník prestižního turnaje ve stolním tenise Czech Open. Úvodní dva dny budou ve sportovním centru Omega patřit kvalifikacím do hlavní soutěže, ve čtvrtek se pak představí hráči absolutní světové špičky. Více informací o turnaji, jeho účastnících i možnosti nákupu vstupenek naleznete zde →

Už v 17:30 pak můžete zajít do kina Metropol na dokumentární snímek Pavarotti. Čeká vás rozmáchlý i intimní filmový pohled na život, práci a osobu operní legendy Luciana Pavarottiho, který přiblížil operu nejširšímu publiku a z chudého italského chlapce se stal v podstatě mezinárodní hvězdou. Vstupenky za 130 korun koupíte na pokladně kina nebo online.

Zajít můžete také do Letního kina. To tentokrát láká na strhující životní příběh slavné extravagantní mexické malířky Fridy Kahlo, která se do dějin zapsala nejen jako skvělá umělkyně, ale i sexuální a politická revolucionářka s horkou jižní krví. V hlavní roli exceluje Salma Hayek a start promítání je plánován už na 21:00. Za vstup zaplatíte 100 korun.

A pokud přemýšlíte, že si uděláte odpoledne volno a vyrazíte někam na výlet, nebo si třeba jen po práci chcete užít krásné letní dny, čerstvý vzduch a nějakou tu zábavu, tak pro vás máme hned několik tipů na zajímavé lokality, které v okolí i v samotném centru Olomouce stojí za vidění! Podívejte se →

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí

Hezké úterý!