Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Zvonokosy, Labyrint světa i Kurvítka v hlavě

Tipy a názory

15.3.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Čtvrtek je takový malý pátek. Ještě než si ale začneme dělat plány na nadcházející dny volna, pojďme se společně podívat, co přinese dnešní den v Olomouci. Málo toho totiž nebude...

Zvonokosy Zvonokosy Foto: Jan Procházka

Protože už to venku skutečně vypadá na parádní počasí (taky už cítíte, jak všechno krásně voní?), určitě se nezapomeňte podívat do našeho jarního magazínu. Vedle módního editorialu, který jsme fotili s Českou Miss Earth 2016 Kristýnou Kubíčkovou, tady najdete tipy a trendy pro malé děti, dozvíte se, jak je to s jarními tradicemi i pranostikami, ale třeba také to, kde zatočit s přebytečnými zimními kily. A to není všechno. Náš magazín se každý týden rozrůstá, tak ho nezapomeňte sledovat. ;)

Festival Jeden svět sice odstartuje až v pondělí, už dnes však máte možnost zajít v rámci doprovodného programu na přednášku o fake news do Klidu v ruchu. Jakub Mikel a Tomáš Pika z redakce HlidaciPes.org tu představí od 17:30 vybrané zajímavosti z desinformačního rybníčku a také několik jednoduchých metod, jak na nejrůznější hoaxy neskočit. Vstup je zdarma.

Do kina Metropol přijede v 18:00 Ivo Toman se svou Kurvítka v hlavě tour. Jedná se o největší motivační turné v České republice a na Slovensku. Vstupenky za 499 ještě jsou a koupíte je tady.

Jestli máte chuť na trochu kultury, zajděte v 19:00 do Moravského divadla, na programu jsou Zvonokosy - populární český muzikál podle slavného francouzského humoristického románu Gabriela Chevalliera, který je skvělou satirou na maloměšťáctví a pokrytectví. Lístky seženete tady.

V 19:00 se v Divadle hudby můžete těšit také na Divadlo Víti Marčíka. Jedna velká krabice a spousta kufrů. Co se v nich asi skrývá? Mnoho příběhů a zážitků, přitom jen jeden herec. Představení vyprávěné za pomoci rekvizit a loutek je obrazem Komenského Labyrintu světa.

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři.

Hezký den!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

Restaurace GLORIA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Stylová restaurace se nachází na výpadovce na Šternberk. Přivítáme vás v příjemném prostředí s možností pořádání firemních večírků, svateb, promocí a rodinných oslav. Výběr z po...