Reklama

Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav, venku je 23.8 °C

Dnešek: Dokonalá svatba, Festival zdraví i Olomouc hudební

Tipy a názory

18.4.2024

Lenka Šťastná

Týden se přehoupnul do druhé poloviny a před námi je čtvrtek. Podívejte se, co se dnes chystá... ;)

Kam zajít?

16:30 / Elevace / Zdeněk Beran: Rehabilitační oddělení Dr. Dr. / Muzeum umění
18:00 / Lassù / Arcidiecézní muzeum
18:30 / Festival zdraví - J. Vojáček, R. Havlík a P. Tučková / kino Metropol
19:00 / Dokonalá svatba / Moravské divadlo
19:00 / Válka Roseových / Divadlo Tramtarie
19:00 / Olomouc hudební / Reduta

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí →

Již pár dnů probíhá letošní festival Ekologické dny Olomouc a v rámci něj proběhne dnes v 18 hodin mezinárodní premiéra celovečerního dokumentu Lassù (Tam nahoře). Dokument oceněný na několika italských filmových festivalech přijede do Arcidiecézního muzea představit samotný režisér Bartolomeo Pampaloni.

Jen o půl hodiny později se v kině Metropol můžete těšit na další přednášku v rámci Festivalu zdraví, tentokrát zaměřenou na téma Zdravé krásno. V exkluzivní besedě se tentokrát představí Jan Vojáček, Petra Tučková a ředitel FN Olomouc Roman Havlík.

Čtvrteční večer můžete strávit třeba v Moravském divadle, které uvede Dokonalou svatbu. "Hlavní hrdina Bill se po rozlučce se svobodou probouzí v jiném apartmá a vedle jiné dívky, než je jeho nastávající. Není čas ztrácet čas, protože na dveře už klepe Billův svědek a za chvíli i sama nevěsta..." Jak tohle všechno dopadne? To zjistíte už v 19 hodin v divadle. 

A na hudební zážitek můžete tentokrát zajít do Reduty, kde od 19 hodin uslyšíte koncert nazvaný Olomouc hudební. Ještě před samotným koncertem proběhne beseda s umělci, a to od 18 hodin v Mozartově sále. 

Hezký čtvrtek!