Reklama

Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie (výročí: Květnové povstání českého lidu), venku je 16.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Deskovky, Opuštěná společnost, The Rainbreakers i Jára Cimrman

Tipy a názory

21.10.2019

Lenka Šimková

Víkend utekl jako voda a před námi je zase pondělí. Jaké bude to dnešní? Na své si přijdou milovníci společenských her, divadla, hudby i Járy Cimrmana. Podívejte se, co všechno se dnes v Olomouci koná..

KAM ZAJÍT?

15:00 / Deskovky – Říjen 2019 / Knihovna města Olomouce
19:00 / Poslední noc s Claudií / Divadlo Tramtarie
19:00 / Její pastorkyňa / Moravské divadlo
19:00 / Opuštěná společnost / Divadlo na cucky
19:00 / Hospodský kvíz Járy Cimrmana / Olomouc
20:00 / The Rainbreakers (UK) / Bounty Rock Cafe
20:00 / První akční hrdina + První akční dokument / kino Metropol

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí.

Narozeniny dnes slaví herec Oldřich Navrátil (*1952), slovenský zpěvák Miro Žbirka (*1952), egyptolog Jaromír Kozák (*1962).

Svátek má Brigita

Pokud máte rádi deskové hry, tak by vám neměla uniknout dnešní akce v Knihovně města Olomouce. Členové Klubu deskových her se scházejí pravidelně jednou za měsíc a od 15:00 do 18:00 společně tráví příjemné večery plné zábavy. Pokud však nejste členy Klubu a stejně si chcete zahrát, tak se můžete přihlásit přes email deskovky@kmol.cz nebo v dospělém oddělení. Počítejte však s tím, že přednost budou mít nahlášení členové Klubu.

Jestli chcete zajít večer do divadla, tak pro vás máme hned několik tipů. Poslední noc s Claudií v Divadle Tramtarie sice na dnešní večer hlásí vyprodáno, sehnat vstupenky však můžete ještě na některou z listopadových repríz. Zajít tedy dnes můžete třeba v 19:00 do Moravského divadla, které uvede známou operu Leoše Janáčka Její pastorkyňa. Vstupenky na představení ještě jsou a koupíte je tady. Divadlo na cucky uvede ve stejný čas divadelní adaptaci knižního bestselleru Erika Taberyho Opuštěná společnost. Místa si rezervujte tady

Fanouškům oblíbených Hospodských kvízů, a také fanouškům Járy Cimrmana, by neměl uniknout speciální Hospodský kvíz zaměřený právě na osobnost tohoto velikána. Podrobné informace o akci, včetně podniků, které jsou do ní zapojeny, se dočtete tady.

Pokud chcete večer raději strávit ve společnosti příjemné muziky, tak už ve 20:00 můžete zajít do Bounty Rock Cafe na koncert britské skupiny The Rainbreakers. Skupina si vytvořila charakteristický zvuk, který nezaměnitelným způsobem propojuje blues, rock a soul a za vstup zaplatíte 250 korun.

Užijte si pondělí!