Reklama

Středa 8. května 2024, dnes je Den vítězství, venku je 18.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Cyrano, Kolbaba i pocta baroku

Tipy a názory

26.2.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Před námi je poslední únorové pondělí. Co dnešní den přinese? Těšit se můžete na řadu kulturních zážitků a skvělé podmínky hlásí z hor. Podívejte se.

Cyrano z Bergeracu Cyrano z Bergeracu Foto: Jan Procházka

Pokud milujete chvilky strávené na svahu, podívejte se do našeho pravidelně aktualizovaného Přehledu sjezdovek, kde všude se aktuálně lyžuje. Podmínky jsou skvělé.

Příjemný program nabízí ve 14:00 kino Metropol. Hlavními hrdiny pohádky Čertoviny jsou dva nešikovní čerti Popelák a Uhelák, kteří jsou vládcem pekel posláni za trest do světa, aby do měsíce přivedli každý jednu hříšnou duši. Jejich úkol se jim však od počátku nedaří... Vstup je 70 korun.

Základní umělecká škola Žerotín a KEA zve v 18:00 na první koncert s názvem Pocta baroku. Koncert se uskuteční v sále ZUŠ

V ten samý čas se v kině Metropol koná cestovatelská diashow Jiřího Kolbaby, který nás vezme do Bhútánu. Bhútánský král otevřel nádhernou zemi pro regulovaný turismus teprve nedávno. Zakázal používání igelitových tašek, kouření a stanovil, kolik procent území musí pokrývat lesy... Bohužel, jestli nemáte doma lístky, máte smůlu. Je totiž vyprodáno.

Jedno z nejslavnějších francouzských dramat všech dob, volně inspirované skutečnou historickou postavou Hectora-Saviniena de Cyrano, chystá od 19:00 Moravské divadlo. V hlavní roli Cyrana z Bergeracu exceluje Petr Kubes. Vstupenky koupíte tady.

Veškeré akce, které se dnes konají, naleznete v našem Kalendáři.

Hezký den všem!

Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

AGE CENTRUM

Katalog firem » Zdravotnictví » Nemocnice, polikliniky a ambulance

Jsme očkovacím centrem COVID-19, provozní doba na našem webu. Ambulance: Psychiatrie Gerontopsychiatrie Klinická psychologie Psychoterapie Denní psychiatrický stacionář s psychoterape...