Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: AFO, Three4Dance i Dvě nevěsty a jedna svatba!

Tipy a názory

24.4.2018

Autor: Zuzana Doleželová

Úterý bude ve znamení začátku festivalu Academia Film Olomouc, ale na své si přijdou také fanoušci divadelní i filmoví. Podívejte se společně s námi, co všechno se v Olomouci koná.

Foto: www.afo.cz

53. ročník vzdělávacího filmového festivalu Academia Film Olomouc startuje právě dnes. O čem letos bude? O naší závislosti na oceánech, internetu nebo alkoholu. Ale také o skrytém životě žraloků, aktivních vulkánech, módě ve světě vědy, ženách v disentu, šílenství a sexuálním obtěžování. Tady se můžete podívat, co nás čeká hned první den. Co byste si rozhodně neměli nechat ujít, je slavnostní zahájení. V 18:00 se v kině Metropol bude promítat poutavý dokument Planeta oceánů. Podrobné informace o festivalu, možnostech akreditace a rezervaci jednotlivých představení naleznete zde.

A máme také jeden speciální tip pro všechny ženy! Přijďte v 18:00 do Premiere Cinemas na další dámskou jízdu, tentokrát s filmem Dvě nevěsty a jedna svatba! Vstup je 199 korun.

Divadlo na Šantovce od 19:00 hraje představení Zatmění. Starší pár Martin a Věra spokojeně žijí svůj obyčejný život v zapadlém městečku na americkém pobřeží. Milující manželé spolu prožívají chvíle radosti a míru, avšak jen do doby, kdy Martinovo chování začne nést jasné příznaky Alzheimerovy choroby. Vstupenky za 380 korun pořídíte tady.

Rovněž od 19:00 je na programu Moravského divadla Three4Dance. Jedinečné baletní představení se nese ve znamení pohybového rukopisu tří choreografů. Uvidíte osobité taneční kreace, které vytvořili Noémi Kulcsár z Maďarska, Peter Dedinský ze Slovenska a Robert Balogh z České republiky.

Pěkný den všem!


Autor článkuZuzana Doleželovádolezelova@olomouc.cz

Zuzana Doleželová
Reklama

OMEGA centrum sportu a zdraví

Katalog firem » Sport » Sportovní zařízení, centra

Sportovní komplex slouží všem, kteří hledají komplexní služby s nadstandardní úrovní kvality. Tenis, squash, badminton, fitness - vybavení Technogym, aerobik, H.E.A.T. program, Power Plate, Mi...