Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: odměny za vysvědčení, Víkend na chatě i Letní kino

Tipy a názory

30.6.2020

Lenka Šimková

Poslední červnový den je tady! Co se bude v Olomouci a okolí ještě před startem letních prázdnin dít?

Narozeniny dnes slaví herec Ivan Trojan (*1964), oštěpařka Barbora Špotáková (*1981), frontman skupiny Chinaski Michal Malátný (*1970) a americký plavec Michael Phelps (*1985).

Svátek má Šárka

Vzhledem k epidemii koronaviru a pozměněné školní docházce tentokrát poslední školní den nebude zcela běžný, přesto dnes s dětmi můžete vyrazit oslavovat začátek prázdnin. Čokoládovna Troubelice chystá při této příležitosti celodenní program nejen pro děti. Navštívit můžete od 10 do 17 hodin jejich zcela novou prodejnu i dvůr s posezením, kde se budou připravovat palačinky, teplá čokoláda, kakao, káva a další dobroty. Zajít můžete s dětmi také do kina. Premiere Cinemas v Šantovce bude v 15:20 promítat animovaný snímek Ježek Sonic, na programu je také nestárnoucí příběh o věrné psí lásce Lassie se vrací. Ten uvidíte ve 13:30 a v 16:00. 

A u pozvánek na filmy ještě zůstaneme. Stará láska nerezaví a dávné křivdy se jen tak nehojí – rčení jehož pravdivost stoupá s mírou vypitého alkoholu. Komedie Víkend na chatě o partě přátel, jež se po letech znovu schází na chatě na víkendové oslavě, vás o tom přesvědčí. Snímek můžete vidět od 20 hodin v kině Metropol. A zajít můžete také do Letního kina, které ve 21:21 uvede Hrabalův slavný román Obsluhoval jsem anglického krále. Za vstup zaplatíte 100 korun a upozorňujeme, že začátek promítání se může mírně zpozdit z důvodu čekání na nezbytné setmění.

Hezké úterý!