Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 7.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Dokonalá lež, Postřižiny, deskovky i Linda Rybová

Tipy a názory

17.2.2020

Lenka Šimková

A je tu zase pondělí! Co všechno nás po víkendu čeká? Na své si přijdou milovníci deskových her, filmů i divadla a zajímavou akci chystá také Galerie Anděl...

KAM ZAJÍT?

09:00 / Základy první pomoci pro seniory / Art Rubikon
14:00 / Dokonalá lež / kino Metropol
14:00 / NE! smrti na silnici / Centrum Semafor
15:00 / Deskovky / Knihovna města Olomouce
16:30 a 19:00 / Na kus řeči s Lindou Rybovou / Galerie Anděl
17:00 / Studio na cucky / Divadlo na cucky
19:00 / Postřižiny / Moravské divadlo

Veškeré akce, které se dnes konají, najdete v našem Kalendáři akcí.

Narozeniny dnes slaví zpěvačka Bára Basiková (*1963), herec Jan Přeučil (*1937), hokejisté Václav Prospal (*1975), Tomáš Rolinek (*1980), Michael Frolík (*1988) a basketbalista Michael Jordan (*1963).

Svátek má Miloslava

Pokud máte volné odpoledne, tak můžete už ve 14:00 zajít do kina Metropol na snímek Dokonalá lež o šarmantním podvodníkovi, který vidí příležitost rychlého zisku, když se seznámí s bohatou vdovou. Co když se mu ale do plánů připletou city? V hlavních rolích uvidíte Helen Mirren a Iana McKellena, vstupenky za 70 korun koupíte tady. Pokud máte rádi deskové hry, tak by vám neměla uniknout dnešní akce v Knihovně města Olomouce. Členové Klubu deskových her se scházejí pravidelně jednou za měsíc a od 15:00 do 18:00 společně tráví příjemné večery plné zábavy. Pokud však nejste členy Klubu a stejně si chcete zahrát, tak se můžete přihlásit přes email deskovky@kmol.cz nebo v dospělém oddělení. Počítejte však s tím, že přednost budou mít nahlášení členové Klubu.

Galerie Anděl zve všechny zájemce na kus řeči s Lindou Rybovou. Akce se koná v 16:30 a v 19:00, ovšem upozorňujeme, že počet míst je omezen. Takže pokud již nemáte zajištěnou rezervaci, nejprve se ujistěte, že zbývají volná místa... Pokud si chcete zlepšit svou komunikaci, sebeprezentaci a poznat základy hereckého tréninku, tak se můžete přihlásit do Studia na cucky. Kurz je zaměřen na rozvoj dovedností, které využijete i v běžném životě, a úvodní lekce proběhne už v 17:00 v Divadle na cucky. Více informací o kurzu se dočtete tady.

Pokud dáte pro dnešní večer přednost divadelnímu představení, tak Moravské divadlo uvede v 19:00 Postřižiny. V této inscenaci uvidíte řadu scén, které ve slavné filmové verzi Jiřího Menzla chyběly, a zjistíte také, že upovídaný strýc Pepin je žena! Vstupenky ještě jsou a koupíte je tady.

Krásné pondělí!