Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 5.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Igor Bareš, Lehár i Western

Tipy a názory

17.10.2017

Autor: Jan Procházka

Úterý. Podle některých studií je to nejproduktivnější den v týdnu. Nechci vás provokovat, ale jestli máte taky tak plný diář jako já, možná budete souhlasit. Tak se pojďme podívat, jak si zpříjemnit den, kdy je pondělní lehkost pryč a stres z tíhy mnoha pracovních dnů tlačí na bedra. Máme pro vás docela dost tipů.

Ve studiu Českého rozhlasu můžete podebatovat s Igorem Barešem. Začátek je v 18 hodin, vstup zdarma. Ve studiu Českého rozhlasu můžete podebatovat s Igorem Barešem. Začátek je v 18 hodin, vstup zdarma. Foto: ČTK / Michal Krumphanzl

Tak třeba kino. Při pohledu do programu mě zaujal bulharsko-německo-rakouský koprodukční snímek Western. Zní to jako docela zajímavý příběh o bloumání životem a ČSFD hlásí sedmdesát tři procent. Takže třeba Metropol. Vstupenka stojí 120 korun, hraje se v 17:30.
Pokud máte rádi herce a olomouckého rodáka Igora Bareše, zbystřete. Ve studiu Českého rozhlasu Olomouc s ním bude beseda. O práci, životě a tak vůbec. Začátek v osmnáct hodin, vstup je zdarma.
Zajímavá je i nabídka divadel. Tramtarie hraje veleúspěšnou komedii Po stopách něžného muže. A pochopitelně je už vyprodáno, takže pokud máte zájem a nemáte lístek, zkuste některou z repríz. Protože tenhle autorský kus opravdu stojí za to.
Divadlo na cucky zve na už dvaadvacátý díl pořadu Open Mic. Představí se jesenický lo-fi folkový písničkář Zapomělsem, česko-anglický písničkář Tom Oakland. Hlavní hvězdou večera je loňský objev, brněnská zpěvačka Prune. Vstupenka je za sto korun, začíná se v devatenáct hodin.
Moravské divadlo dává ve stejný čas operetu Země úsměvů Franze Lehára. A opravdu se budete smát, slibuji. Ani na toto představení už nezbývá moc vstupenek, ale nějaké ještě jsou. Prodávají se od 230 korun. 
A ještě tu máme Divadlo na Šantovce. To zve na devatenáctou hodinu na Stand-Up Show TOUR 2017 – Kdo nepláče není Čech Lukáše Pavláska, jednoho z nejlepších komiků a bavičů současnosti. Vstupenky se prodávají v rozmezí 290 Kč - 390 Kč. Mimochodem, cestou na tohle představení (nebo z něj) se můžete v prvním patře Šantovky kouknout na naši výstavu fotografií.
A ještě jeden tip na závěr. V Garchu bude hrát pozoruhodná písničkářka AGU. Začátek ve dvacet hodin. Tak takové bude úterý. Hodně sil!

Autor článkuJan Procházkaprochazka@olomouc.cz

Jan Procházka
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941