Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na cucky hlásí volná místa na divadelně hudebním táboře. Pro děti je zdarma a koná se začátkem srpna

Zprávy z regionu

29.7.2021

Autor: red

Olomoucké Divadlo na cucky připravilo s podporou MŠMT a fondů EU pětici týdenních letních táborů pod vedením odborných lektorů. Po právě probíhajícím hereckém táboře bude následovat divadelně hudební, a to od pondělí 2. srpna. Pořadatelé oznámili několik volných míst právě na tento termín.

Foto: archiv Divadla na cucky

"Máme za sebou divadelně výtvarný a divadelně literární tábor, oba se těšily velkému zájmu i spokojenosti malých účastníků. Dlouho dopředu byl také plně obsazen poslední, filmový tábor," uvedl mluvčí Divadla na cucky Zdeněk Vévoda a dodal: "Pro rodiče bylo jistě skvělou zprávou, že tábory organizujeme bez poplatku. Stačí jen online rezervace na našich webových stránkách."

Divadlo uvádí kapacitu patnáct dětí, přičemž je specifikován věk účastníků pro každý tábor samostatně. Divadelně hudební tábor, který začne v pondělí 2. srpna, je určen pro děti 1. i 2. stupně ZŠ a starat se o ně bude lektorská dvojice Barbora Kvapilová a Tomáš Mohr. "Na divadelně hudební tábor máme nyní poslední volná místa. Rodiče by s přihláškou neměli otálet," uzavřel Vévoda.

Více informací o divadelně hudebním táboře najdete zde →

Reklama

STK "Na Přerovské" s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto » STK a emise

Stanice technické kontroly v Olomouci – Holici Nová moderní stanice technické kontroly v Olomouci STK - pro osobní vozidla M1 do 3,5t, motocykly, přívěsy O1, O2 STK - pro nákladní vozi...