Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na Šantovce zve na zážitkový divadelní večer s představením Lež

Kultura

17.9.2019

Autor: red

V pátek 20. září v 19:00 zve Divadlo na Šantovce na představení Lež, kterým odstartuje podzimní sezonu a představí inovace, které se netýkají pouze interiéru divadla, ale také nového konceptu zážitkových divadelních večerů. Rozhodně se jedná o skvělý tip na páteční večer.

"V rámci divadelních večerů snoubíme kvalitní umění s výjimečným vínem a ojedinělou atmosférou. Hodinu před představením proběhne v nově vylepšených prostorech degustace vín od vinařství Reisten, které produkuje špičková vína na Pálavě (6 vzorků za symbolickou cenu 70 Kč). Posléze představíme divadelní inscenaci s názvem Lež v hlavní roli s Janem Dolanským a držitelkou dvou Českých lvů Petrou Špalkovou. Čeká na vás mimořádně kvalitní komediální představení s výraznými hereckými osobnosti současného divadelního světa. Novinkou také je, že od nové sezony se o vaše pohodlí, komfort a hladký průběh večera budou starat hostesky," prozradil Petr Hlávka z Divadla na Šantovce. "Každý večer chceme pojmout v duchu kulturního zážitku, zábavy a příjemné atmosféry. Není to jen divadelní večer, je to společenský večer a my budeme moc rádi, pokud si ho s námi společně vychutnáte," uzavřel.

Více informací o divadelním představení Lež naleznete ZDE.

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip