Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 9.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na Šantovce představilo své hvězdné předplatné

Kultura

18.6.2019

Autor: red

Tým Divadla na Šantovce nabízí vynikající inscenace s hvězdným obsazením, která v divácích zanechají hluboký zážitek. Celé předplatné se nese v duchu jasné koncepce. Tématem skupiny A jsou silné a šarmantní ženy. Skupina B bude v duchu odpočinku a příjemné zábavy.

Veškeré informace o předplatném naleznete ZDE.

Skupinu A odstartuje v říjnu divadlo Ungelt inscenací Skleněný strop vyprávějící příběh osudové lásky. V hlavní roli s Tatianou Vilhelmovou a Jiřím Langmajerem. Dále se Simonou Stašovou a Oldřichem Víznerem prožijeme Římské noci, ve kterých dostane láska nový rozměr. Odtud naše cesta povede do kavárny, kde se za bouře setkají tři charismatické ženy. V této hře nazvané Čas pod psa excelují Tereza Kostková, Eva Josefíková a Máša Málková. Poslední představení je pro Divadlo na Šantovce zvlášť výjimečné. Divadlo od svého založení ušlo dlouhou cestu. Symbolicky proto jako ohlédnutí za dlouhou cestou tým DnŠ zvolil inscenaci, která zde byla jako první – a to Ještěrka na slunci, v níž uvidíte úžasnou Hanu Maciuchovou a skvělého Jaroslava Satoranského.

Skupina B se ponese v duchu odpočinku a příjemné zábavy. Čekají na vás celkem tři kulturní večery. Budete mít možnost vidět nejnovější inscenaci Divadla Verze s názvem Lež, v hlavní roli s Janem Dolanským a Petrou Špalkovou. Dále se přesuneme do doby viktoriánské Anglie a velkého spisovatele Oscara Wilda, kde tři Lordi Martin Hofmann, Peter Serge Butko a Filip Rajmont zkouší svádět londýnské ženy tak dlouho, až se sami chytnou do vlastní pasti. Vše se zakončí v prosinci, kdy budete mít možnost vidět hru Woodyho Allena Sex noci svatojánské, která bude mít čerstvě po premiéře. V této komedii se představí skvělá dvojice Václav Kopta a Bára Munzarová.

Divadlo na Šantovce ale také tvrdí, že od nové sezony to však nebude pouze o představeních. Pečlivě pro vás připravili nový koncept unikátních večerů, které mají v sobě i něco navíc. Nově bude pro zájemce jako doprovodný program za symbolickou cenu připravena u každého představení tematická degustace kvalitních vín od významných vinařů (např. vinařství Volařík, vinařství Václav, sekty Aura). Od nové sezony se o vaše pohodlí, komfort a hladký průběh večera budou starat hostesky. Každý večer chtějí organizátoři pojmout v duchu kulturního zážitku, zábavy a příjemné atmosféry. "Není to jen divadelní večer, je to společenský večer a my budeme moc rádi, pokud si ho s námi společně vychutnáte," vzkazuje vedoucí divadla Petr Hlávka.