Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na Šantovce láká na komedii Sex noci svatojánské podle známého filmu Woodyho Allena

Kultura

20.1.2022

Autor: red

Skvělá komedie vznikla podle stejnojmenného filmu. Jedná se o zábavnou a přitom rafinovanou hru o lásce a sexu, nejrůznějších vášních, předsudcích a v neposlední řadě také o manželských trampotách. Sex noci svatojánské můžete vidět už v pátek 21. ledna od 19 hodin v Divadle na Šantovce.

Foto: Komorní divadlo Kalich

Sex noci svatojánské přiveze do Olomouce Komorní divadlo Kalich. "Jednoho letního dne se do vily, ukryté v idylických lesích, sjede nesourodá společnost. Poněkud potřeštěný vynálezce Andrew, řešící svou sexuální frustraci vymýšlením prapodivných vynálezů, a jeho půvabná manželka Adriana zde přivítají zdánlivě úzkoprsého filozofa Leopolda a jeho nastávající manželku, ve všech směrech okouzlující Ariel. Již tak dosti třaskavou směs doplní ještě záletný a bezuzdně milující lékař Maxwell a jeho skutečně v ničem nekomplikovaná přítelkyně Dulcy..,"zve k návštěvě divadelní anotace.

Brzy bude všem divákům v sále jasné, že název hry, odkazující kromě jiného k nejhranější Shakespearově komedii, není zvolen náhodou. ;)

Vstupenky na představení ještě jsou a koupíte je tady →

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip