Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Discoland, Manželské vraždění či koncert Davida Kollera. Divadlo na Šantovce představuje jarní předplatné

Kultura

25.11.2022

Autor: red

Moravské premiéry populárních pražských divadel a komorní koncert jedné z největších tuzemských hudebních legend. To vše najdete v novém předplatném Divadla na Šantovce, které pro nadcházející jarní sezónu nachystalo zajímavý program. Diváci se mohou těšit na Jaroslava Duška, Filipa Blažka, Danielu Kolářovou, Petra Rychlého, Danu Syslovou a Davida Kollera, který na Šantovce představí novou desku.

Foto: Discoland / Divadlo Na zábradlí

"Snažili jsme se, aby naši předplatitelé měli kvalitní a pestře složené abonmá, od činohry až po koncert. Vzhledem ke komornímu prostoru našeho divadla mají diváci herce doslova na dosah ruky, což vytváří intimní a jedinečnou atmosféru," říká produkční divadla Kateřina Burešová.

V programu se návštěvníci mohou těšit na moravskou premiéru inscenace Discoland z dílny Divadla na Zábradlí či představení Na Vánoce budu gay, kde excelují Filip Blažek a Martin Zounar. Do předplatného zařadila dramaturgie divadla také pár starších kvalitních stálic, jako je hra Manželské vraždění či představení Madam Rubinstein. 

Třešničkou na dortu jarního předplatného je koncert Davida Kollera, který spolu s kapelou představí v Olomouci novou desku. "Komorní koncert pro zhruba 220 lidí bude skutečně unikátní. Davida Kollera  jeho fanoušci znají z velkých pódií, takže pro řadu z nich bude mít vystoupení na malé scéně nový rozměr," dodala Burešová.

Celý program můžete zhlédnout ZDE →

Předplatné

Skupina A

  • Madame Rubinstein - 20. 2. 2023
  • Discoland - 21. 3. 2023
  • David Koller - 13. 4. 2023
  • Manželské vraždění - 4. 5. 2023

Skupina B

  • Na Vánoce budu gay - 17. 1. 2023
  • S pravdou ven - 14. 3. 2023
  • Návod na přežití - 25. 4. 2023