Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Děláme to ve třech. Stand-up komici zvou do Šantovky na velikonoční speciál

Kultura

12.4.2022

Autor: roc jap

Na Zelený čtvrtek 14. dubna se, po téměř roce, opět představí domácímu olomouckému publiku stand-up skupina Děláme to ve třech. Trojice Roman Vencl, Jan Ťoupalík a Karel Pomahač připravili Velikonoční speciál, jehož humor bude štípat víc, než dobře mířené rány pomlázkou. Můžete se těšit na zbrusu novou stand-up show této nekřesťansky vtipné trojice, která se představí v takřka olympijské formě.

Na co se může olomoucké publikum těšit shrnul Roman Vencl: „ Jsme strašně rádi, že můžeme opět vystoupit doma v Olomouci. Tady je to pro nás vždycky úplně jiné a naprosto speciální. S Honzou jsme si pro diváky připravili zcela nové stand-upy nejen s velikonoční tematikou. Karel Pomahač samozřejmě sáhne do klobouku a vytáhne z něj nová kouzla a iluze. Naší osvědčenou klasikou už je i přetextování nějakého známého hudebního hitu, takže tentokrát to budou Village People, které jsme si upravili na Vej.Ce.Jim.Dej. No a protože vystupujeme na Zelený čtvrtek, tak díky scénce s názvem Poslední večeře vezmeme diváky i na takovou liturgickou exkurzi, při které zjistí jak to doopravdy bylo s poslední večeří Ježíše Krista. Našim vzácným hostem v této scénce bude náš kolega z Moravského divadla Tomáš Krejčí, který si zahraje nevěřícího Tomáše…. Jak taky jinak?“

Děláme to ve třech a jejich nekorektní velikonoční stand-up speciál startuje v Divadle na Šantovce ve čtvrtek 14. dubna v 19 hodin. Vstupenky můžete zakoupit zde.