Reklama

Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav, venku je 19.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Chcete se potkat s vodníkem, Šípkovou Růženkou i s trpaslíky? Zoo Olomouc chystá dětský víkend v pohádkovém lese

Zprávy z regionu

30.5.2023

Autor: red

Zoo Olomouc promění Den dětí rovnou v celý víkend a chystá program v pohádkovém lese. Právě v lese se totiž zapojuje fantazie a děti v něm kromě hříbků v mechu vidí také obydlí skřítků, studánku, z níž chodí pít víly a další zákoutí. Zoo Olomouc se o nadcházejícím víkendu v jeden takový les promění. Ba co víc. Vše, co v něm malí i velcí spatří, bude skutečné!

Zoo Olomouc chystá na první červnový víkend celodenní program pro děti i dospělé plný her, zábavy, soutěží a pohádkových bytostí, které mají co dočinění se zvířaty. "Děti nám mohou pomoci k meči, který vyseká Šípkovou Růženku z trní, malé princezny se na čas ocitnou v zahradě, kde na ně čeká rozpoznávání květin, s vodníkem si náležitě zarybaříme a vypereme prádlo, Sněhurce a jejím trpaslíkům pomůžeme poskládat rozbité obrázky. Těší se na vás nejen zvířata v zoo, ale tentokrát i pohádkové bytosti. Fotokoutky budou na každém stanovišti," zve Lucie Skřipská z marketingového oddělení zoo Olomouc.

Akce bude probíhat po oba dva víkendové dny, tedy v sobotu 3. a neděli 4. června 2023, v čase od 10:00 do 16:00 hodin.

Reklama

STK "Na Přerovské" s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto » STK a emise

Stanice technické kontroly v Olomouci – Holici Nová moderní stanice technické kontroly v Olomouci STK - pro osobní vozidla M1 do 3,5t, motocykly, přívěsy O1, O2 STK - pro nákladní vozi...