Reklama

Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie (výročí: Květnové povstání českého lidu), venku je 14.7 °C

Česko-kanadská mateřská škola Maple Bear Olomouc zve na den otevřených dveří s prohlídkou školy

Advertorial

8.4.2024 aktualizováno 12.4.2024 10:52

Autor: Advertorial

Blíží se den, který mnozí dlouho očekávali. Česko-kanadská mateřská škola Maple Bear Olomouc se chystá na své první dny otevřených dveří 23. a 24. dubna 2024, které otvírají zájemcům o bilingvní vzdělávání nové možnosti. Pro rodiče, děti a budoucí žáky to bude první příležitost nahlédnout do této inovativní školy a prozkoumat její prostředí.

Maple Bear je jedinečná v tom, že kombinuje osvědčené vzdělávací postupy z Kanady s místními tradicemi a hodnotami České republiky. Tato symbióza přináší dětem a žákům jedinečnou příležitost vyrůstat v prostředí, které respektuje individualitu, podporuje kreativitu a rozvíjí kritické myšlení. V Maple Bear nejde pouze o učení se faktů, ale o rozvoj dovedností, které studenty připraví na úspěch ve světě dnešního 21. století. Podívejte se na video, jak probíhají přípravy mateřské školky v BEA Centru!

Bilingvní škola Maple Bear Olomouc podporuje rozvoj dovedností pro 21. století

Foto: Maple Bear Olomouc

Den otevřených dveří v Maple Bear Olomouc slibuje být více než prezentací. Rodiče budou mít příležitost prozkoumat prostředí školy, poznat pedagogický tým a získat podrobnější informace o vzdělávacím programu, který Maple Bear nabízí. Od interaktivních prezentací a ukázek modelových tříd po prohlídku stavby mateřské školy v areálu nového BEA centra, na rohu tř. Kosmonautů a ulice Nezvalova.

"Chceme, aby si všichni, kteří se chtějí účastnit, mohli užít atmosféru našeho dne otevřených dveří. Proto prezentace 23. a 24. dubna od 10, 14, a 16 hodin bude následována prohlídkou mateřské školy, setkání s vyučujícími i ochutnávkou stravování pro děti v naší škole. Připojte se k nám a prožijte tento vzrušující okamžik společně s námi," zve Jiří Zelenda, CEO Maple Bear Czechia.

Dny otevřených dveří MŠ Maple Bear Olomouc se uskuteční 23. a 24. dubna 2024

Foto: Maple Bear Olomouc

"Maple Bear Olomouc je připraven změnit způsob, jakým se v našem městě vnímá vzdělávání. Jsme hrdí na to, že můžeme přinést do Olomouce to nejlepší z kanadského vzdělávacího systému," říká Lukáš Ondruch, ředitel MŠ Maple Bear Olomouc.

Přihlaste se na den otevřených dveří MŠ Maple Bear Olomouc 23. a 24. dubna 2024 od 10, 14 a 16 hodin na rohu tř. Kosmonautů a ulice Nezvalova, Olomouc. Přihlášku naleznete zde →