Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Basketbalisty posílí Tkadlec, novou smlouvu má Kněževič

Sport

23.6.2022

Autor: Petr Pelíšek

Další dvě okénka v kádru na příští ročník Kooperativa NBL zaplnilo vedení BK REDSTONE Olomoucko. Z Pardubic na Hanou přestupuje Tomáš Tkadlec, v týmu zůstává Sreten Kněževič.

Srbský pivot patřil v minulé sezoně mezi nejvytíženější hráče Olomoucka s průměrem necelých osmadvaceti minut na zápas. V osmi duelech získal double – double a v sestavě, která končila sezonu, byl čtvrtým nejlepším střelcem.

„Jsem rádi, že Sreten zůstává, protože je to pro nás nesmírně důležitý. V minulém soutěžním ročníku byl třetím nejlepším doskakujícím hráčem celé Kooperativy NBL,“ potvrdil setrvání Kněževiče sportovní manažer BK REDSTONE Olomoucko Michal Pekárek. „Jednání o nové smlouvě nebylo složité. Obě strany měly zájem, aby vše dobře dopadlo,“ dodal.

Nováčkem v týmu je Tokáš Tkadlec, který může nastupovat na křídle i rozehrávce. V minulé sezoně odehrál za Pardubice devatenáct zápasů, větší prostor dostal v první lize, kde byl osmým nejlepším střelcem soutěže a dával v průměru přes devatenáct bodů. „Ve třiadvaceti letech je to stále mladý hráč, v poslední sezoně ale ukázal, že jde výkonnostně nahoru a věříme, že to potvrdí také v našem klubu,“ přeje si Pekárek.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

SportDrive.cz

Katalog firem » Služby

Naše společnost sportdrive.cz Vám umožní svézt se v nejrychlejších a nejexotičtějších supersportech světa: Ferrari F430, Lamborghini Gallardo a Nissan GT-R. Splňte si svůj klukovský sen a p...