Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 12.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Auto Sigmy po Slavii napadla přesila chuligánů

Sport

28.10.2021

Autor: Petr Pelíšek

Středeční dohrávka 3. kola FORTUNA:LIGY mezi Slavií Praha a SK Sigma Olomouc skončila pro domácí klub velkou ostudou a skandálem. Ve slávistickém areálu napadla skupina domácích příznivců osobní automobil SK Sigma s tříčlennou posádkou, incident skončil zraněním, ošetřením v nemocnici a je vyšetřován policií.

K události došlo po utkání. Pár hodin poté se k celé záležitosti vyjádřil na sociální síti boss pražského klubu. „Po zápase došlo v areálu klubu k napadení vozidla SK Sigma Olomouc a ke zranění jednoho člena tříčlenné posádky, který je ošetřován v nemocnici. Omlouváme se hostům a stydíme se za skupinu osob, jejíž bezprecedentní a netolerovatelné jednání nemá s fanděním klubu nic společného," napsal na Twitter Jaroslav Tvrdík, šéf pražské Slavie.

Sigma reagovala stručným prohlášením v noci. „Tento bezdůvodný incident měl za následek zranění jednoho z členů posádky vozidla, který musel být ošetřen v nemocnici. Je naštěstí v pořádku. Případem se nyní zabývá Policie České republiky. Věříme, že celý incident bude řádně prošetřen,“ uvedl hanácký klub.

V autě byli tři členové posádky, tvořili ji dva muži a jedna žena. Při odjezdu z areálu bylo obklíčeno skupinou zhruba patnácti zakuklenců. Z vozidla vystoupil bezpečnostní referent Sigma Milan Zapletal a snažil si situaci vyřešit. Jenže byl Slávisty napaden a pak musel do nemocnice. Podle dostupných informací naštěstí nebyla jeho zranění vážná.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

Realitní makléřka Gabriela Harnachová

Katalog firem » Služby » Realitní kanceláře

Hledám pro své klienty nemovitosti k prodeji a pronájmu v olomouckém kraji. Na adrese Wellnerova 1, jsem k dispozici kdykoliv po domluvě. Zabývám se realitami a řešení nabízím i v oblasti f...