Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 12.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Andrův stadion ožije, Sigma má doma Pardubice

Sport

30.7.2021

Autor: Petr Pelíšek

Ve 2. kole FORTUNA:LIGY hrají fotbalisté SK Sigma Olomouc doma na Andrově stadionu proti Pardubicím. Duel je na programu v sobotu s výkopem v 16.00.

Východočeský tým byl v minulé sezoně nováčkem a velmi se mu dařilo. Na to navázaly Pardubice už v prvním kole, to doma v pražském Ďolíčku dohnaly s Karvinou dvoubrankovou ztrátu. „Pardubice pro mě osobně byly největším překvapením v loňském ligovém ročníku. Myslel jsem si, že po suverénním postupu do první ligy budou mít větší problémy se adaptovat, ale zvládly to skvěle. I teď v prvním zápase s Karvinou ukázaly, že v tom trendu pokračují. Jsou velmi kvalitním mužstvem, které je dlouho pohromadě. Je to tým, který chce hrát fotbal. Jejich hra je konstruktivní a je podpořená zkušeností a kvalitou v zakončení. Tím jsou nebezpeční,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Ten má k dispozici široký kádr. Na marodce jsou pouze dlouhodobě zraněný Jakub Yunis a Lukáš Greššák. Slovenského záložníka opět trápí potíže s třísly a musí na operaci. „V současné chvíli máme z čeho vybírat. Pro hráče, kteří nejsou v nominaci, je to vždy složitější, ale jsou to profíci. Je na nich, aby potom v tréninku, nebo pokud dostanou určitou zápasovou minutáž, ukázali, že na hřiště patří od první minuty,“ řekl Jílek.

Na stadion může dorazit polovina kapacity, po divácích bude vyžadováno potvrzení o testování, očkování nebo prodělání Covidu.

Utkání SK Sigma Olomouc – FK Pardubice se hraje v sobotu 30. července od 17.00.

Jako hlavní rozhodčí byl delegován Tomáš Klíma, na pomezí mu budou asistovat Petr Antoníček a Radim Dressler.

Jak nastoupí:
SK Sigma Olomouc: Macík – Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Zahradníček, Sedlák, Breite, Daněk, Hála  – Vaněček. Trenér Václav Jílek.
FK Pardubice: Letáček – Sláma, Čihák, Toml, Čelůstka – Kostka, Beran, Jeřábek, Tischler, Cadu – Černý. Trenér Jaroslav Novotný.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek
Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941