Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

ARES CZ: Specialisté na venkovní reklamu v těžkých časech pomáhají. Městu i firmám a živnostníkům

Zprávy z regionu

7.4.2020

Jan Procházka

Reklamní akce zrušené, budoucnost nejistá. Firma ARES CZ, specialisté na venkovní reklamu, zažívá složité časy. Přesto funguje dál a je připravena pomoci klientům zviditelnit jejich aktivity. A nabídla dokonce pomocnou ruku v boji s virem. Volné billboardy a další plochy nabídla zdarma městu a kraji. Obě instituce je využily k šíření osvěty.

web: www.arescz.cz
facebook: AresCZ
telefon: 585 433 555
adresa: Karafiátová 45, Olomouc

"Již od konce února jsme se na epidemii virem připravovali a očekávali potíže například se zásobováním. Nakoupili jsme respirátory pro zaměstnance, dezinfekční prostředky, rukavice a také materiál potřebný pro výrobu a tisk reklamy. Mysleli jsme si, že jsme připraveni," říká jednatel společnosti ARES CZ Radoslav Chytrý. Rozsah škod, dotýkající se mnoha odvětví a také venkovní reklamy, však rodinnou firmu, kterou vede společně s manželkou Věrou, zaskočil. "Reklamní akce plánované na duben a další měsíce byly zrušeny. Výstaviště i divadla jsou zavřeny, sportovní akce se nekonají a firmy fungují v omezeném režimu. Situace není jednoduchá. V tuto chvíli je pro nás velké břímě úhrada nájemného z pozemků, na kterých máme umístěné reklamní plochy," prozrazuje Chytrý. Přes těžkosti, kterým firma musí čelit, nezaváhali v ARES CZ a volné plochy bezplatně nabídli městu a kraji. "Obě instituce nabídky využily pro boj proti koronaviru. Na citylightech a billboardech jsou tak prezentovány důležité informace o mimořádně zřízených telefonních linkách a webových stránkách," říká Chytrý a hlásí, že firma stále funguje a má dostatečnou kapacitu. "Realizovali jsme nezbytné kroky. Dle nařízení vlády jsme provedli nutná opatření na ochranu zaměstnanců i zákazníků. Zakázky nyní řešíme přes telefon a e-mail, polepy realizujeme v našich prostorách a předáváme hotové polepy dle bezpečnostních opatření. Jsme připraveni vám pomáhat zviditelnit vaše aktivity, služby a výrobky. Dáme vědět, že máte otevřeno a pracujete pro nás všechny. Myslíme na vás, držte se," vzkazuje Chytrý. 

V těžkých časech firma ARES CZ nabídla své volné plochy zdarma kraji a městu

Foto: archiv ARES CZ

S firmou ARES CZ náš portál pojí dlouholeté obchodní přátelství. A rozhodně služby této firmy plné sympatických lidí můžeme doporučit