UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!
Jaké jídlo nachystat mezi svátky? Nemusí to být jen na vás!
Zprávy z regionu
27.12.2021
red
Taky se chystáte poslední dny roku do práce? Nebo se vám jen nechce stát v kuchyni po náročných vánočních svátcích. Přijďte na oběd do Bistra Paulus na Envelopě v Olomouci!
Stylová kantýna předního českého šéfa Romana Pauluse pro vás chystá od pondělí až do Silvestra jídla domácí české kuchyně i speciality z různých koutů světa. Těšit se můžete třeba na klasickou svíčkovou s karlovarským knedlíkem, grilované telecí kolínko nebo jehněčí kýtu, v nabídce je i mořský vlk, špenátové ravioli s houbovým ragú či dýňové kari s cizrnou. Každé ráno na vás čekají mimo jiné tři vejce do skla nebo omeleta s kozím sýrem. Jednoduše, ale dokonale. ;)
Denní nabídku najdete na bistro-paulus.cz.
DNES
Divadelní Flora: dětské Mikrosvěty x válečné Koridory
DIVADELNÍ FLORA18.5.2024
Divadelní Flora: Iris na druhý pohled
DIVADELNÍ FLORA17.5.2024
Divadelní Flora: dnes stand-up, vernisáž i moderní klasika
Tipy a názory17.5.2024