Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dárky z lásky, sladké dobroty i příjemný čas ve dvou. Podívejte se, kde v Olomouci chystají zajímavé valentýnské akce

Valentýn ♥

7.2.2023 aktualizováno 9.2.2023 10:49

Lenka Šťastná

Polovina února se blíží a s ní i Valentýn. I když ne každý si na tento svátek zamilovaných potrpí, tak se mezi námi najde řada těch, kteří usilovně přemýšlí, čím v tento den svou drahou polovičku potěšit. A nemusí to nutně být jen dobrá večeře či šperk. Možností, jak udělat druhému radost, je mnohem více a my jsme pro vás některé z nich vybrali. Podívejte se a nechte se inspirovat... ;)

Sladké mámení

Na Valentýna se poctivě připravují v Coffee Library, kde můžete pro svou drahou polovičku vybrat luxusní dezerty. V nabídce je hned pět variant: valentýnský medový či red velvet dortík, makronkový box či dva druhy valentýnských krabiček. Ta první obsahuje 2x tartaletku ve tvaru srdce s ovocem a dvě makronky. Druhá krabička skrývá 2x choux s malinami a 2x dortík Pavlova. Kompletní valentýnskou nabídku najdete na těchto webových stránkách, kde si dezerty můžete i předem objednat. 

Foto: Coffee Library

Vyznejte lásku šperkem

Mezi oblíbené valentýnské dárky patří jednoznačně šperky. A když si pánové budete lámat hlavu nad tím, čím svou milou v tento den potěšit, tak se zcela jistě bude hodit šperk ve tvaru srdce! Krásnou kolekci nejen zlatých šperků české výroby nabízí HELVETIA boutique na Horním náměstí. Kromě tradičních šperků zde najdete i trendy a moderní kousky. Stačí už jen popřemýšlet, zda zvolit náušnice, řetízek, náramek či celý set. Skvělou zprávou také je, že HELVETIA boutique má až do 25. února speciální akci nejen pro zamilované zákazníky. S kódem "valentyn23" dostanete slevu 15 % na veškeré šperky z nabídky a s kódem "svatba23" mohou snoubenci uplatnit 5% slevu na objednávku snubních prstenů. Slevy se nevztahují na akční zboží a lze je uplatnit jak v eshopu, tak na prodejně. 

Foto: HELVETIA boutique

Nechte se rozmazlovat

Kromě toho, že v tento den chcete potěšit především svou drahou polovičku, tak můžete myslet i trošku na sebe a nadělit vám oběma dárek v podobě párové masáže, kterou chystá Nutrend World. Poukaz na masáž zakoupíte nyní se slevou 20 %. Pokud by se vám však hodina ajurvédské společné masáže zdála málo, tak si v Nutrendu můžete zarezervovat rovnou valentýnský víkend pro dvě osoby, v rámci kterého vás čeká romantická večeře, luxusní wellness a nezapomenutelná noc v hotelu.

Foto: Nutrend World

Zajděte do divadla

Pokud rádi chodíte do divadla, tak by vhodným dárkem mohly být i vstupenky na zajímavé divadelní představení. A Divadlo na cucky se rozhodlo vyhlásit dny lásky a až do 14. února nabízí vybraných šest představení se slevou 10 %. Stačí při online nákupu použít kód "CUCKYJSOULASKA". Tři představení jsou z únorového programu (Otisky, Zkáza totálního myšlení a Úvod do současné trapnosti), další tři můžete navštívit v červnu v rámci přehlídky Cirkuzkus 2023. Podrobnosti se dočtete na webu divadla →

Valentýn s Amorem

Zajímavou valentýnskou akci chystá Galerie Moritz. V úterý 14. února bude v čase mezi 14. a 17. hodinou po obchodní galerii chodit Amorek, který bude návštěvníkům rozdávat dárky, květiny a poukazy. Navíc na místě proběhne i ochutnávka čajů a dalších produktů a aby toho nebylo málo, tak vás ve vybraných obchodech čekají i valentýnské slevy. 

Láska prochází žaludkem! Ať už Valentýna slavíte, nebo vás nechává chladnými, pozváním vaší drahé polovičky na romantickou večeři rozhodně nic nezkazíte. Kde všude se v Olomouci bude podávat valentýnské menu? Inspirujte se naším gurmánským speciálem, nabídka vypadá více než lákavě... ;)

Foto: Depositphotos.com

Udělejte radost i jiným

Fakultní nemocnice Olomouc chystá na 14. února speciální Valentýnský odběr. Kdo přijde v tento den na transfuzní oddělení darovat krev, tak získá slosovatelné evidenční číslo. Vyhrát pak můžete třeba večeři v Potrefené huse, vstupenky do Kina Metropol nebo sladké překvapení z cukrárny Ollies a Sladký Méďa. A když nevyhrajete, tak si z toho nemusíte nic dělat. Hřát vás bude dobrý pocit, že jste mysleli na druhé a udělali dobrý skutek. ;)

Láska je věda!

Láskyplný dvoudenní program zasáhne také Pevnost poznání, která ve dnech 11. a 12. února chystá speciální akci nejen pro zamilované. Můžete si zde v rámci workshopu vyrobit třeba tekuté mýdlo na míru, kterým potěšíte svou drahou polovičku, ale čekají vás zde i chemické pokusy, vyvolávání vzpomínek a můžete se také zaposlouchat do tlukotu zamilovaného srdce. Více podrobností o akci se dočtete tady →

Foto: Pevnost poznání

Valentýnská soutěž

Speciální akci chystá také OC HANÁ, které zve všechny v sobotu 18. února na Valentýnskou soutěž. Ta bude probíhat od 11 do 18 hodin a stačí, když v tuto dobu v prodejnách v obchodním centru nakoupíte v minimální hodnotě 200 Kč. Účtenkou se pak prokážete u hostesek a vylosujete si okamžitou výhru. Všichni zamilovaní se také mohou těšit na balonky ve tvaru srdce.

Přejeme krásného Valentýna!