| Polévka z červených fazolí | 59 Kč |
| Hovězí consomé, julienne pórek, fritátové nudle | 59 Kč |
1. | Hovězí maso (Aberdeen angus) na kořenové zelenině, mačkaný brambor se slaninou, restovaná kapusta | 219 Kč |
2. | Norský grilovaný losos , dýňové pyré, redukce z balsamica, dýňová semínka | 229 Kč |
3. | Telecí řízek smažený na přepuštěném másle v panko strouhance s černuchou, vídeňský bramborový salát, ředkvičky | 229 Kč |
4. | Selečí porchetta, smrkové hřiby, krémové kroupy, bramborový chips | 219 Kč |
5. | Chef´s menu by Milan Zdráhal : U.S. Beef Ball tip, glazovaný květák v bylinkovém másle, portská omáčka, marinovaná cibule | 299 Kč |
| Polévka z červených fazolí | 59 Kč |
| Hovězí consomé, julienne pórek, fritátové nudle | 59 Kč |
1. | Hovězí maso (Aberdeen angus) na kořenové zelenině, mačkaný brambor se slaninou, restovaná kapusta | 219 Kč |
2. | Norský grilovaný losos , dýňové pyré, redukce z balsamica, dýňová semínka | 229 Kč |
3. | Telecí řízek smažený na přepuštěném másle v panko strouhance s černuchou, vídeňský bramborový salát, ředkvičky | 229 Kč |
4. | Selečí porchetta, smrkové hřiby, krémové kroupy, bramborový chips | 219 Kč |
5. | Chef´s menu by Milan Zdráhal : U.S. Beef Ball tip, glazovaný květák v bylinkovém másle, portská omáčka, marinovaná cibule | 299 Kč |