Restaurace A - polední menu - OLOMOUC.CZ
Reklama

Čtvrtek 16. ledna 2025, svátek má Ctirad, venku je -0.8 °C

Restaurace A

Telefon pro objednávky: 585 726 276 

11:00 - 14:00

Čtvrtek 16. 1.

Hrachová polévka s párkem A: 1/1,9
1.Hovězí karabáček na červeném víně s bramborovo-petrželkovým pyré A: 7,9,12175 Kč
2.Tarhoňa se sýrovou omáčkou a kuřecími kousky, pařená brokolice A:1/1,3,7165 Kč
3.Vepřová roláda, šťouchané brambory s anglickou slaninou a cibulí A:1/1,3,7175 Kč
4.VEGE: Zeleninové lečo s vejci, opečené brambory na pánvi A:3159 Kč
5.LOW CARB: Steak z vepřové pečeně, batátové pyré, demi-glace A: 0175 Kč
6.TÝDENNÍ MENU: Flank steak, batátové hranolky , pepřová omáčka A: 1/1,7,9229 Kč

Pátek 17. 1.

Rajská polévka s těstovinou A: 1/1,7,9
1.Hovězí chilli con carne s fazolemi a kukuřicí, dušená jasmínová rýže A: 1/1,7,9175 Kč
2.Kuřecí steak z vykošťeného stehna, bramborové krokety, tatarská omáčka A:3,7,10175 Kč
3.Asijské kuřecí nudličky se zeleninou, rýžové nudle, sezam, výhonky A:6,11165 Kč
4.VEGE: Brokolicové placičky, bramborová kaše, selský okurkový salát A: 1/1,3,7165 Kč
5.LOW CARB: Grilovaná vepřová panenka, zeleninové ragú ve smetaně A:7175 Kč
6.TÝDENNÍ MENU: Flank steak, batátové hranolky, pepřová omáčka A: 1/1,7,9229 Kč

Sobota 18. 1.

Restaurace nedodala aktuální údaje.


Neděle 19. 1.

Restaurace nedodala aktuální údaje.


Pondělí 20. 1.

Zeleninový krém se sýrem a krutonky A: 1/1,7
1.Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, steril.okurek A: 1/1,3,7,10
2.Špenátové lasagne s kuřecím masem, sypané parmazánem A: 1/1, 3, 7
3.Pohankové rizoto s kuřecím masem, slaninou a parmazánem A: 7
4.VEGE: Smažený Ondráš plněný tvarůžky a cibulí, zelný salát A: 1/1,3,7
5.LOW CARB: Zapečená treska s rajčaty a mozzarellou, batátové pyré A: 4,7
6.TÝDENNÍ MENU: Jelení guláš, špekové knedlíky, karamelizivaná cibulka A: 1/1,3,7

Úterý 21. 1.

Kulajda s vejcem a brambory A: 1/1,7
1.Hrachová kaše, klobása, cibulka, kyselá okurka, chléb A:1/1, 10
2.Plněné zelné listy mletým masem, rajská omáčka, těstoviny A: 1/1,3,7,9
3.Kuřecí kung - pao, jasmínová rýže A:1/1, 6
4.VEGE: Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka A: 1/1,3,7,10
5.LOW CARB: Trhané vepřové ramínko, batátové hranolky, salátek A: 9,10
6.TÝDENNÍ MENU: Jelení guláš, špekové knedlíky, karamelizivaná cibulka A: 1/1,3,7

Středa 22. 1.

Uzená polévka s kroupami A: 1/1,3,9
1.Vepřová játra na zelenině, jasmínová rýže A: 1/1,7,9
2.Pečené kuřecí stehno na paprice, těstoviny A: 1/1,3,7
3.Pečená vepřová žebra, bramborová kaše, rajčatový salát A:7,10
4.VEGE: Míchaný zeleninový salát, grilované halloumi, brusinkovým dip, smažená tortilla A:1/1,7
5.LOW CARB: Filírovaná vepřová panenka, gratinovaná zelenina ve smetaně A: 7,9
6.TÝDENNÍ MENU: Jelení guláš, špekové knedlíky, karamelizivaná cibulka A: 1/1,3,7

Čtvrtek 23. 1.

Hovězí vývar se zeleninou , celestýnské nudle A: 1/1, 3, 7, 9
1.Srbské rizoto se zeleninou, strouhaný eidam, steril. okurek A: 7,9,10
2.Vepřová plec na smetaně, houskový knedlík A: 1/1,3,7,9,10
3.Hovězí burger v naší housce se salátkem, cibulové čatní, bylinkový dip, 1/2 hranolky A: 1/1, 3, 7
4.VEGE: Gratinovaná zelenina v sýrové omáčce, zeleninové hranolky A: 7,9
5.LOW CARB: Pečená vepřová krkovice, houbová omáčka, zeleninové hranolky A: 7
6.TÝDENNÍ MENU: Jelení guláš, špekové knedlíky, karamelizivaná cibulka A: 1/1,3,7

Pátek 24. 1.

Čočková polévka s párkem A: 1/1,7,9
1.Mexické fazole s kukuřicí a klobásou, čerstvé pečivo A: 1/1,7
2.Kuřecí špíz, máslová bramborová kaše, okurkový salát A: 7
3.Hovězí roastbeef, pečené brambory, hořticový dioA: 3,7,6,10
4.VEGE: Červená řepa zapečená kozím sýrem, bramborová kaše A: 7
5.LOW CARB: Rybí karbanátky, omáčka z pečených paprik, pečená dýně Hokaido A:4,7
6.TÝDENNÍ MENU: Jelení guláš, špekové knedlíky, karamelizivaná cibulka A: 1/1,3,7