Restaurace A - polední menu - OLOMOUC.CZ
Reklama

Pátek 17. října 2025, svátek má Hedvika, venku je 13.9 °C

Restaurace A

Telefon pro objednávky: 585 726 276 

11:00 - 14:00

Pátek 17. 10.

Kapustová polévka se špekem a smetanou A: 1/1,7,9
1.Pečené kuře a'la kachna, červené zelí, bramborový knedlík A: 1/1,3,7185 Kč
2.Hrachová kaše s klobáskou a restovanou cibulkou, kyselá okurka a chléb.175 Kč
3.Pikantní masová směs se zeleninou, dušená jasmínová rýže, smažená cibulka A: 1/1,10175 Kč
4.VEGE: Italské těstoviny, grilovaná zelenina, bazalkové pesto, parmazán A: 1/1,3,7,8/3175 Kč
5.LOW CARB: Grilovaná vepřová panenka, pepřová omáčka, batátové hranolky A: 7,10185 Kč
6.Sezónní menu: DÝŇOVÉ GNOCCHI - bramborové noky, dýňová omáčka se šalvějí, parmská šunka, oříšky, parmazán a: 1/1, 3, 7,219 Kč
7.Sezónní menu: KANČÍ RAGÚ - kančí ragú na červeném víně a kořenové zelenině, tvarohovo-hruškový knedlíček, cibulka A:1/1, 9,3,229 Kč
8.Sezónní menu: BBQ ŽEBRA - pomalu pečená vepřová žebra v marinádě, coleslaw, řepové chipsy, rozpečený chléb A: 1/1, 7,3,229 Kč
9.Zvýhodněná nabídka k menu: Voda Rajec 0,33l nebo Espresso28 Kč

Sobota 18. 10.

Dýňový krém se smetanou A: 1/1, 7, 955 Kč
1.Boloňské špagety sypané sýrem Gran Biraghi A: 1/1, 3, 7195 Kč
2.Bramborové halušky s bystročickým zelím a uzeným masem A: 1/1, 3, 7195 Kč
3.Domácí sekaná, bramborová kaše, steril. okurka A: 1/1,3,7,10195 Kč
4.Vepřový řízek, vařené brambory s petrželkou a máslem A: 1/1, 3, 7205 Kč
5.Hovězí svíčková na smetaně s domácím houskovým knedlíkem, šlehačkou a brusinkami. A: 1/1, 3, 7, 10229 Kč

Neděle 19. 10.

Zelná polévka s bramborem a klobásou A: 1/1,7,10,1255 Kč

Pondělí 20. 10.

Brokolicová polévka se sýrem a krutonky A: 1/1,7
1.Smažený kuřecí řízek v corn flakes,bramborový salát A: 1/1,3,7, 9, 10
2.Krůtí segedínský guláš, domácí houskový knedlík A: 1/1,3,7,9
3.Španělský ptáček, dušená jasmínová rýže A:1/1,3,
4.VEGE: Bramborové gnocch, sýrová omáčka, smažená cibulka A: 1/1, 3,7
5.LOW CARB: Treska zapečená s rajčaty , mozzarella, grilovaná zelenina A: 4,7

Úterý 21. 10.

Hrstková s klobásou A: 1/1
1.Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule A: 1/1,3,10
2.Kuřecí stehno na ni paprice, těstoviny A: 1/1, 3,7
3.Pečená krkovice, pepřová omáčka, pečené brambory A: 1/1,7,10
4.VEGE: Koprová omáčka, 2ks vejce, vařené brambory A: 1/1,3,7
5.LOW CARB: Vepřová panenka na houbách, gratinovaná zelenina A: 7

Středa 22. 10.

Kuřecí vývar s nudlemi a zeleninou A:1/1, 3, 7, 9
1.Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané bystročické zelí, cibulka A: 1a, 3, 7, 12
2.Špenátové lasagne s kuřecím masem a parmezánem A: 1/1,3,7
3.BURGER: Trhaná vepřová plec v naší sezamové bulce, zelenina, BBQ dresing, majonéza, smažené hranolky A:1/1,3,7,10,11
4.VEGE: Smažený eidam, vařené brambory, tatarská omáčka A: 1/1,3,7,10
5.LOW CARB: kuřecí prso zapečené s čedarem l, cibuli a smetanou, batátové pyré A: 7

Čtvrtek 23. 10.

Batátovo - mrkvový krém s cream fraiche smetanou A:1/1,7
1.Kuřecí Ondráš, zeleninový salát A: 1/1,3,7,
2.Vepřové kostky na kari s ananasem, jasmínová rýže A: 7
3.Taliatelle, Smetanova omáčka s chorizem a parmazánem A: 1/1,3,7
4.VEGE: Žemlovka - tradiční žemlový nákyp s jablky, tvarohem a rozinkami, přikrytý pečenou sněhovou krustou z bílků A: 1/1,3,7
5.LOW CARB: Rybí karbanátky, pečené cuketky, limetková omáčka A: 4,7

Pátek 24. 10.

Bramborová polévka s houbami A: 1/1,9
1.Zapečené vepřové kotlety ve šlehačce, sterilovaná okurka A:7
2.Pikantní pečené kuře, dušená jasmínová rýže A: 1/1,7
3.Plněný paprikový lusk mletým masem, rajská omáčka, náš houskový knedlík A: 1/1,3,7,9
4.VEGE: Smažený romadůr, hranolky l, bylinkový dip A: 1/1,3,7
5.LOW CARB: Kuřecí špíz, lilkový kaviár, květákové pyré A: 7