Reklama

Neděle 3. prosince 2023, svátek má Svatoslav, venku je -1.7 °C

Restaurace A

Telefon pro objednávky: 585 726 276 

11:00 - 14:00

Neděle 3. 12.

Restaurace nedodala aktuální údaje.


Pondělí 4. 12.

Rajská polévka s těstovinou A: 1/1,7,9
1.Hovězí guláš, domácí houskový knedlík, cibulka A: 1/1,3,7175 Kč
2.Kuřecí nudličky v curry omáčce, rýžové nudle, sezam
3.Pikantní masová směs v bramboráku A: 1/1,3,7,9169 Kč
4.LOW CARB: Kuřecí gyros, pečené batáty, salátek zeleninový
5.VEGE- Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka A: 1a,3,7,10
6.TIP: Steak z vepřové krkovice s cibulovou-hořčičnou krustou, pečené brambory, aioli omáčka

Úterý 5. 12.

Kulajda s žampiony
1.Čevapčiči, šťouchané brambory, ďábelská omáčka A: 1a,3,7,9,10
2.Kuřecí stehna pečená na kmínu, jasmínová rýže
3.Vepřové maso, dušená karotka s hráškem na másle, šťouchané brambory s pažitkou
4.BURGER: trhané maso, domácí sezamová bulka, cibulka, bbq, majonéza, 1/2 hranolky
5.VEGE- Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka A: 1/1, 3, 7
6.TIP: Steak z vepřové krkovice s cibulovou-hořčičnou krustou, pečené brambory, aioli omáčka

Středa 6. 12.

Gulášová polévka s brambory A: 1/1,7,9
1.Vepřové výpečky, bystročické zelí, houskový knedlík A: 1a, 3, 7
2.Losos kousky, těstoviny, koprová omáčka, citrón
3.Asijská wok pánev s kuřecím masem, jasmínová rýže, sezam A:1/1, 6, 5,
4.LOW CARB: Salát z variací čoček s koř. zeleninou, cherry rajčátky, pórkem A: 9
5.VEGE: Lívance s ovocným žahourem a zakysanou smetanou, máta A: 1/1, 3, 7
6.TIP: Steak z vepřové krkovice s cibulovou-hořčičnou krustou, pečené brambory, aioli omáčka

Čtvrtek 7. 12.

Silný kuřecí vývar se zeleninou, nudlemi a petrželkou A: 1/1, 3, 9
1.Vepřová panenka, houbové ragů, hranolky
2.Kuřecí prso plněné (prosuito, sušená rajčata a rukola), těstoviny, bazalkové pesto, parmazán
3.Hovězí chilli con carne s fazolemi, kukuřicí , dušená jasmínová rýže
4.LOW CARB- Kuřecí steak s BBQ omáčkou, batátové hranolky A: 7, 9, 10, 12
5.VEGE: Carpacio z červené řepy, kozí sýr, ořechy, rukola, cherry rajčata, toast
6.TIP: Steak z vepřové krkovice s cibulovou-hořčičnou krustou, pečené brambory, aioli omáčka

Pátek 8. 12.

A: 1/1,9 Bramborová polévka s houbami
1.Španělský ptáček s jasmínovou rýží A: 1/1,3,9,10
2.Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše A: 1/1,3,7
3.Boloňské ragů, těstoviny, parmazán
4.LOW - CARB: A: 7 Krůtí maso s dýní a zeleninou, cream fraich smetana
5.VEGE- A: 1/1,3,7,10,12 Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka
6.TIP: Steak z vepřové krkovice s cibulovou-hořčičnou krustou, pečené brambory, aioli omáčka