Restaurace A - polední menu - OLOMOUC.CZ
Reklama

Pátek 7. listopadu 2025, svátek má Saskie, venku je 7.1 °C

Restaurace A

Telefon pro objednávky: 585 726 276 

11:00 - 14:00

Pátek 7. 11.

Prejtova polévka s kroupami A: 1/1
1.Masové kuličky, smetanová omáčka, brusinky, vařené brambory A: 1,7179 Kč
2.Znojemská vepřová pečeně, dušená jasmínová rýže A:1/1,7,10185 Kč
3.Kuřecí špíz se zeleninou, pečené brambory, pikantní dip A: 7185 Kč
4.VEGE: míchaný zeleninový salát, balkánský sýr, restovaná cibule A:1/1,7175 Kč
5.LOW CARB: Grilovaná vepřová panenka, žampionová omáčka, hráškové pyré A: 7185 Kč
6.Sezónní menu: Grilovaný vepřový steak TOMAHAWK s chimichurri marinádou, smažené steakové hranolky, konfitovaný česnek A: 0239 Kč
7.Sezónní menu: Italské těstoviny s restovaným chorizem, kapií, červenou cibulkou, česnekem a petrželkou, strouhaný parmazán A: 1/1,3,7229 Kč
8.Sezónní menu: Krémové italské dýňové rizoto z rýže arborio s dýňovými semínky, olejem a baby mozzarellou A: 7, 9229 Kč
9.Zvýhodněná nabídka k menu: Voda Rajec 0,33l nebo Espresso28 Kč

Sobota 8. 11.

Gulášová polévka s bramborem A: 1/1,7,945 Kč
1.České kuřecí rizoto se zeleninou, strouhaný eidam, steril. okurka A: 7,10189 Kč
2.Burger v naší housce s vepřovým gyrosem, rajče, červená cibulka, hranolky, tzatziki A: 1/1, 3, 7205 Kč
3.Vepřový řízek, vařené brambory, sterilovaná okurka A: 1/1, 3, 7, 10195 Kč
4.Těstoviny s kuřecím masem, brokolicí a sýrovou omáčkou A: 1/1, 3, 7189 Kč
5.Pečené kuřecí stehno ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík A: 1/1, 3, 7, 10195 Kč
6.U poledního menu neměníme přílohy, děkujeme za pochopení.

Neděle 9. 11.

Restaurace nedodala aktuální údaje.


Pondělí 10. 11.

1.Svatomartinské menu: Pečené kachní stehno barbarie, červené zelí s jablky, Bystročické bílé zelí, domácí bramborové šišky. A: 1/1, 3, 7, 10

Úterý 11. 11.

1.Svatomartinské menu: Pečené kachní stehno barbarie, červené zelí s jablky, Bystročické bílé zelí, domácí bramborové šišky. A: 1/1, 3, 7, 10

Středa 12. 11.

1.Svatomartinské menu: Pečené kachní stehno barbarie, červené zelí s jablky, Bystročické bílé zelí, domácí bramborové šišky. A: 1/1, 3, 7, 10

Čtvrtek 13. 11.

1.Svatomartinské menu: Pečené kachní stehno barbarie, červené zelí s jablky, Bystročické bílé zelí, domácí bramborové šišky. A: 1/1, 3, 7, 10

Pátek 14. 11.

1.Svatomartinské menu: Pečené kachní stehno barbarie, červené zelí s jablky, Bystročické bílé zelí, domácí bramborové šišky. A: 1/1, 3, 7, 10