Reklama

Neděle 18. listopadu 2018, svátek má Romana, venku je -0.1 °C

Potrefená Husa

Pondělí 19. 11.

1.ŠPENÁTOVÝ KRÉM (1,3,7)5 Kč
2.ŠPAGETY AGLIO OLIO E PEPERONCINO (1)115 Kč
3.SMAŽENÝ KVĚTÁK s máslovými bramborami a tatarkou (1,3,7)125 Kč
4.TORTILA S TRHANÝM HUSÍM STEHNEM, ledový salát, rajčata a salsa (1,7)145 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ ČERSTVÝ LOSOS, ratatouille, grilovaná polenta, zakysaná smetana (4,7)199 Kč

Úterý 20. 11.

1.KUŘECÍ VÝVAR s bylinkovým kapáním a zeleninou (1,3,9)5 Kč
2.RÝŽOVÝ NÁKYP se švestkami (3)115 Kč
3.KUŘECÍ STEHENNÍ STEAK v parmazánové těstíčku s mačkanými bramborami (1,3,7)125 Kč
4.BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY plněné uzeným masem, bystročické zelí, smažená cibulka (1,3)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ ČERSTVÝ LOSOS, ratatouille, grilovaná polenta, zakysaná smetana (4,7)199 Kč

Středa 21. 11.

1.TOMATOVÁ POLÉVKA s bazalkovým pestem (7,9)5 Kč
2.BRAMBOROVÉ NOKY se smetanou a modrým sýrem, špenátem a vlašskými ořechy (1,3)115 Kč
3.HUSARSKÁ ROLÁDA150 Kč
4.KARLOVARSKÝ GULÁŠ s naším houskovým knedlíkem (1,3,7)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ ČERSTVÝ LOSOS, ratatouille, grilovaná polenta, zakysaná smetana (4,7)199 Kč

Čtvrtek 22. 11.

1.BORŠČ se zakysanou smetanou (1,7,9)5 Kč
2.LASAGNE s boloňskou směsí s trhaným salátem (1,7,9)115 Kč
3.BRNĚNSKÝ ŘÍZEK s hráškem a šunkou, máslová bramborová kaše (1,3,7)125 Kč
4.POMALU PEČENÁ HOVĚZÍ VEVERKA s hermelínovou omáčkou a dušenou zeleninou (1,7)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ ČERSTVÝ LOSOS, ratatouille, grilovaná polenta, zakysaná smetana (4,7)199 Kč

Pátek 23. 11.

1.POLÉVKA z bílých fazolí s panchettou (1)5 Kč
2.PANZANELLA SALÁT s grilovaným kuřecím masem (1)115 Kč
3.POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA se špenátem, bramborové škubánky (1,3,7)125 Kč
4.VEGETARIÁNSKÝ BURGER s cuketou, modrým sýrem a batatovými hranolky (1,7)149 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÝ ČERSTVÝ LOSOS, ratatouille, grilovaná polenta, zakysaná smetana (4,7)199 Kč