Reklama

Úterý 26. března 2019, svátek má Emanuel, venku je 7.3 °C

Potrefená Husa

Úterý 26. 3.

1.DRŠŤKOVÁ Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ (1)5 Kč
2.KUŘECÍ JÁTRA na cibulce a slanině s jasmínovou rýží (1)115 Kč
3.U NÁS ZAUZENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK plněný masovou fáší s panenkou, s bramborovým salátem (1,3,7)125 Kč
4.PLUMLOVSKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK se sýrem a vejcem, s vařenými bramborami (1,3,7)130 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÉ KOLENO s čerstvým křenem, domácí hořčicí a chlebem (1,3,7,10)169 Kč

Středa 27. 3.

1.ZELENINOVÁ POLÉVKA (0)5 Kč
2.ČOČKA NA KYSELO s grilovanou klobásou, kyselou okurkou a domácím chlebem (1,3,10)115 Kč
3.MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT s kousky smaženého sýra (1,3,7)125 Kč
4.RUSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ se žampiony, domácí houskové knedlíky (1,3,7,9)130 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: ČERSTVÁ PASTA FIDLI s gorgonzolou, mascarpone, rukolou a vlašskými ořechy (1,7,8)169 Kč

Čtvrtek 28. 3.

1.FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA se šunkou (1,7,12)5 Kč
2.CÍSAŘSKÝ TRHANEC s rozinkami a medem, horká belgická čokoláda (1,3,7)115 Kč
3.SMAŽENÝ VEPŘOVÝ LOŠTICKÝ ŘÍZEK se šťouchanými bramborami (1,3,7)125 Kč
4.KUŘECÍ PAUPIETTE s jasmínovou rýží (7)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: TELECÍ BALL TIP STEAK s máslem a cornwallskou solí, s pečenou bramborou s rozmarýnem (7)199 Kč

Pátek 29. 3.

1.SLEPIČÍ VÝVAR s nudlemi a zeleninou (1,3,9)5 Kč
2.FAZOLKY NA KYSELO s vejcem a vařenými bramborami (1,3,7)115 Kč
3.SELSKÁ BAŠTA s bystročickým zelím a variací knedlíků (1,3,7,10)120 Kč
4.HOVĚZÍ LÍČKA na černé Barboře s čerstvou pastou (1,9)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA s pečenou cibulí a brusinkami, s domácími kroketami (1,7)189 Kč