Reklama

Úterý 19. listopadu 2019, svátek má Alžběta, venku je 7.4 °C

Potrefená Husa

Úterý 19. 11.

1.BROKOLICOVÁ (1,7,9)5 Kč
2.DOMÁCÍ SEKANÁ pečená v bránici, bramborová kaše (1,3,7,9)115 Kč
3.VYKOSTĚNÉ VEPŘOVÉ KOLENO s dušeným špenátem a domácími bramborovými knedlíky (1,3,9)125 Kč
4.HOVĚZÍ MLETÝ BIFTEK se sázeným vejcem a bramborovými kroketami (3)135 Kč
5.GNOCHI S KUŘECÍM MASEM a omáčkou ze sýra Gran Bavarese (1,3,7,9)155 Kč
6.SALÁT z ČOČKY BELUGA s medovým dresinkem, sušenými rajčaty a balkánským sýrem (7,10)159 Kč
7.TIP ŠÉFKUCHAŘE: ZNOJEMSKÁ HOVĚZÍ ROŠTĚNÁ s dušenou rýží (1,9,10)179 Kč

Středa 20. 11.

1.SLEPIČÍ VÝVAR s masem a nudlemi (1,3,9)5 Kč
2.ČOČKA NA KYSELO s opečenou klobásou, sterilovaný okurek, chléb (1,9,10)115 Kč
3.ŠPÍZ Z KUŘECÍCH PRSOU, slaniny, papriky a cibule s americkými bramborami (9)125 Kč
4.BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY plněné konfitovaným husím masem, s červeným zelím a smaženou cibulkou (1,3,7,9)135 Kč
5.GNOCHI S KUŘECÍM MASEM a omáčkou ze sýra Gran Bavarese (1,3,7,9)155 Kč
6.SALÁT z ČOČKY BELUGA s medovým dresinkem, sušenými rajčaty a balkánským sýrem (7,10)159 Kč
7.TIP ŠÉFKUCHAŘE: HRÁŠKOVÉ RISOTTO S KUŘECÍM MASEM a parmazánovými chipsy (7,9)169 Kč

Čtvrtek 21. 11.

1.DRŮBEŽÍ KRÉM s chlebovými krutony
2.RÝŽOVÝ NÁKYP s ovocem (1,3,7)115 Kč
3.PELMENĚ S MLETÝM MASEM a zakysanou smetanou (1,3,7,9)125 Kč
4.VEPŘOVÁ KRKOVICE ŠPIKOVANÁ ČESNEKEM, se šťouchanými bramborami se špenátem (9)135 Kč
5.GNOCHI S KUŘECÍM MASEM a omáčkou ze sýra Gran Bavarese (1,3,7,9)155 Kč
6.SALÁT z ČOČKY BELUGA s medovým dresinkem, sušenými rajčaty a balkánským sýrem (7,10)159 Kč
7.TIP ŠÉFKUCHAŘE: MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ KOTLETY DUROC, s omáčkou ze zeleného pepře s pečenými bramborami (3,7,9)175 Kč

Pátek 22. 11.

1.HOVĚZÍ VÝVAR se žemlovými knedlíčky (1,3,9)5 Kč
2.RIZOTO S DRŮBEŽÍM MASEM, strouhaným sýrem, sterilovaný okurek (1,7,9)115 Kč
3.ROLOVANÝ VEPŘOVÝ BOK s dušenou kapustou a vařenými bramborami (1,9)125 Kč
4.KUŘECÍ ONDRÁŠ se zelným salátem s křenem (1,3,7)135 Kč
5.GNOCHI S KUŘECÍM MASEM a omáčkou ze sýra Gran Bavarese (1,3,7,9)155 Kč
6.SALÁT z ČOČKY BELUGA s medovým dresinkem, sušenými rajčaty a balkánským sýrem (7,10)159 Kč
7.TIP ŠÉFKUCHAŘE: GRILOVANÁ KACHNÍ PRSA s pečenou bramborou a tvarohovým dipem s pažitkou (7,9)189 Kč