1. | FRANKFURTSKÁ s párkem (1,7) | 7 Kč |
2. | SMAŽENÁ TILAPIE v panko strouhance, s wasabi bramborovou kaší (1,3,4,7) | 145 Kč |
3. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: RISOTTO s pestem z pečených rajčat, marinovanými ančovičkami a zeleninovými chipsy (4,7,12) (bez lepku) | 141 Kč |
4. | GRILOVANÁ KRKOVICE s vídeňskou cibulkou a kroupovými lívanečky (1,3) | 136 Kč |
5. | KACHNÍ ROLÁDA s mandlemi, s Bystročickým zelím a domácími špekovými knedlíky (1,3,7) | 229 Kč |
6. | GRILOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO s bylinkovou krustou a bramborami Grenaille pečenými na kmínovém sádle (1,3) | 219 Kč |
7. | DEZERT DNE | 94 Kč |
8. | SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY S VLAŠSKÝMI OŘECHY A MEDOVÝM DRESINKEM | 35 Kč |
9. | PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12° | 29 Kč |
10. | ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU | 15 Kč |
1. | MRKVOVÝ KRÉM se zázvorem (7) (bez lepku) (veggie) | 7 Kč |
2. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: PEČENÉ KUŘECÍ ŠPALÍČKY balené ve slanině, s dušenou rýží (0) (bez lepku) | 141 Kč |
3. | DOMÁCÍ SEKANÁ plněná klobásou, pečená v bránici, s bramborovou kaší (1,3,7) | 136 Kč |
4. | DUŠENÝ HOVĚZÍ KRK s fazolovými lusky ve slanině a krupicovými noky (1,3,7) | 145 Kč |
5. | KACHNÍ ROLÁDA s mandlemi, s Bystročickým zelím a domácími špekovými knedlíky (1,3,7) | 229 Kč |
6. | GRILOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO s bylinkovou krustou a bramborami Grenaille pečenými na kmínovém sádle (1,3) | 219 Kč |
7. | DEZERT DNE | 94 Kč |
8. | SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY S VLAŠSKÝMI OŘECHY A MEDOVÝM DRESINKEM | 35 Kč |
9. | PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12° | 29 Kč |
10. | ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU | 15 Kč |
1. | HOVĚZÍ VÝVAR s masem a zeleninou (9) (bez lepku) | 7 Kč |
2. | KUŘECÍ PRSA na citronovém tymiánu, se špenátovými špeclemi s rajčaty (1,3,7) | 141 Kč |
3. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: TRHANÁ VEPŘOVÁ PLEC s bramborovými hranolky a tvarohovo-pažitkovým dipem (7) (bez lepku) | 145 Kč |
4. | SMAŽENÉ ŽAMPIONY s novými bramborami a bluecheese omáčkou (1,3,7) (veggie) | 136 Kč |
5. | KACHNÍ ROLÁDA s mandlemi, s Bystročickým zelím a domácími špekovými knedlíky (1,3,7) | 229 Kč |
6. | GRILOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO s bylinkovou krustou a bramborami Grenaille pečenými na kmínovém sádle (1,3) | 219 Kč |
7. | DEZERT DNE | 94 Kč |
8. | SALÁT Z ČERVENÉ ŘEPY S VLAŠSKÝMI OŘECHY A MEDOVÝM DRESINKEM | 35 Kč |
9. | PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12° | 29 Kč |
10. | ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU | 15 Kč |