Reklama

Pondělí 22. července 2019, svátek má Magdaléna, venku je 27.5 °C

Potrefená Husa

Pondělí 22. 7.

1.LUŠTĚNINOVÁ (1,7,9)5 Kč
2.KUŘECÍ KUNG-PAO s dušenou rýží (3,9)115 Kč
3.UZENÁ KRKOVIČKA s bramborovou kaší, s domácí čalamádou (1,3,9)125 Kč
4.SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ z vepřové plece s domácími houskovými knedlíky (1,3,7,9)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ CAPRESE BURGER s bramborovou slámou (1,3,7,8,9)179 Kč
6.SMAŽENÉ KUŘECÍ A VEPŘOVÉ STRIPSY na trhaných listech salátů, s dresinkem a naší BBQ omáčkou (1,3,7,9)169 Kč
7.CAESAR WRAP s kuřecím masem a ančovičkovým dresinkem (1,3,4,7)155 Kč

Úterý 23. 7.

1.HOVĚZÍ VÝVAR s celestinskými nudlemi (1,3,7,9)5 Kč
2.HOUBOVÁ OMÁČKA s vařenými vejci a domácími houskovými knedlíky (1,3,7,9)115 Kč
3.ROLOVANÝ VEPŘOVÝ BOK s fenyklem a česnekem, s mačkanými bramborami s cibulkou (9,10)125 Kč
4.KUŘECÍ PRSO plněné špenátem a mozzarellou, bramborovou kaší (7,9)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: PASTA FIDLI S LOSOSEM GRAVLAX, koprem a máslovou omáčkou (1,3,4,7,9)199 Kč
6.SMAŽENÉ KUŘECÍ A VEPŘOVÉ STRIPSY na trhaných listech salátů, s dresinkem a naší BBQ omáčkou (1,3,7,9)169 Kč
7.CAESAR WRAP s kuřecím masem a ančovičkovým dresinkem (1,3,4,7)155 Kč

Středa 24. 7.

1.FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA se sýrovým toastem (1,3,7,9)5 Kč
2.GRATINOVANÉ DOMÁCÍ ŠPECLE s kuřecím masem a sýrem s modrou plísní (1,3,7,9)119 Kč
3.MASOVÉ KULIČKY v rajské omáčce s domácími houskovými knedlíky (1,3,7,9)125 Kč
4.PIKANTNÍ HOVĚZÍ NUDLIČKY se zeleninou a jasmínovou rýží (1,9)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: SÉPIOVÉ RISOTTO s řapikatým celerem, sušenými rajčaty a sýrem Gran Moravia (7,9)169 Kč
6.SMAŽENÉ KUŘECÍ A VEPŘOVÉ STRIPSY na trhaných listech salátů, s dresinkem a naší BBQ omáčkou (1,3,7,9)169 Kč
7.CAESAR WRAP s kuřecím masem a ančovičkovým dresinkem (1,3,4,7)155 Kč

Čtvrtek 25. 7.

1.KULAJDA (1,3,7,9)5 Kč
2.BRAMBOROVÉ BLINCESY s jablečným pyré a zakysanou smetanou (1,3,7,9)115 Kč
3.ROLÁDA Z VEPŘOVÉ PLECE, balená ve slanině, s dušenou rýží (1,3,7,9)125 Kč
4.SATAY Z KUŘECÍCH STEHEN s arašídovou omáčkou a americkými bramborami (3,7,8,9)135 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK smažený na přepuštěném másle, s lehkým bramborovým salátem (1,3,7,9)199 Kč
6.SMAŽENÉ KUŘECÍ A VEPŘOVÉ STRIPSY na trhaných listech salátů, s dresinkem a naší BBQ omáčkou (1,3,7,9)169 Kč
7.CAESAR WRAP s kuřecím masem a ančovičkovým dresinkem (1,3,4,7)155 Kč

Pátek 26. 7.

1.DRŮBEŽÍ VÝVAR s drožďovými knedlíčky (1,3,7,9)5 Kč
2.FRANCOUZSKÉ BRAMBORY s kyselým okurkem (1,3,7,9,10)115 Kč
3.HOLANDSKÝ SEKANÝ ŘÍZEK se sýrem s máslovou bramborovou kaší (1,3,7,9)125 Kč
4.HOVĚZÍ KRK pečený na zázvoru, chilli a česneku s quinoou (9)139 Kč
5.TIP ŠÉFKUCHAŘE: KROKETY Z KACHNÍHO MASA na salátu z grilované zeleniny, s dresinkem z medu a vinného octu, bagetka (1,3,7,9)169 Kč
6.SMAŽENÉ KUŘECÍ A VEPŘOVÉ STRIPSY na trhaných listech salátů, s dresinkem a naší BBQ omáčkou (1,3,7,9)169 Kč
7.CAESAR WRAP s kuřecím masem a ančovičkovým dresinkem (1,3,4,7)155 Kč