Reklama

Pátek 2. prosince 2022, svátek má Blanka, venku je 0.9 °C

Potrefená Husa

Pátek 2. 12.

1.HOVĚZÍ VÝVAR s vaječnou sedlinou (3,9) (bez lepku)8 Kč
2.TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, marinovaný v pestu z medvědího česneku, smažený v kukuřičné strouhance, s bramborovou kaší (1,3,7)143 Kč
3.CANELONNI s kousky vepřové panenky, ricottou a špenátem (1,3,7)147 Kč
4.ŠPÍZ z vepřové panenky, krůtího stehna, klobásy a cibule, s americkými bramborami a omáčkou Rose Mary (3) (bez lepku)143 Kč
5.ŠAFRÁNOVÉ RISOTTO s krevetami a kandovanou citrusovou kůrou (4,7) (bez lepku)239 Kč
6.STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE s omáčkou z hrubozrnné hořčice, máslem s karamelizovanou cibulkou a pečenými zámeckými bramborami (7,10) (bez lepku)219 Kč
7.DEZERT DNE94 Kč
8.SALÁT Z PEKINGSKÉHO ZELÍ S CHILLI A SEZAMEM35 Kč
9.PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12°29 Kč
10.ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU15 Kč

Pondělí 5. 12.

1.HOVĚZÍ VÝVAR s drožďovými knedlíčky (1,3,9)8 Kč
2.HOVĚZÍ KOSTKY na česneku s houbovým krupotem (1)147 Kč
3.GRILOVANÉ VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO s bramborovo-porkovým ragú (7) (bez lepku)147 Kč
4.TIP ŠÉFKUCHAŘE: KUŘECÍ ŠPALÍKY s omáčkou ze sušených rajčat a choriza, s těstovinami Fusilli (1,7)143 Kč
5.VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK s domácím bramborovým salátem (1,3,7,9,10)249 Kč
6.MIXGRILL se slaninovým chipsem, bramborovými hranolky a ďábelskou omáčkou (3) (bez lepku)229 Kč
7.DEZERT DNE94 Kč
8.OKURKOVO-RAJČATOVÝ SALÁT35 Kč
9.PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12°29 Kč
10.ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU15 Kč

Úterý 6. 12.

1.FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA se sýrovým krutonem (1,7)8 Kč
2.POMALU PEČENÁ VEPŘOVÁ KÝTA se zeleninovým pyré a omáčkou se zeleným pepřem (7) (bez lepku)143 Kč
3.TIP ŠÉFKUCHAŘE: HOVĚZÍ STROGANOFF s bramborovými hranolky (10) (bez lepku)147 Kč
4.PEČENÉ KUŘECÍ STEHNO s hořčično-smetanovou omáčkou, s dušenou rýží (1,10)141 Kč
5.VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK s domácím bramborovým salátem (1,3,7,9,10)249 Kč
6.MIXGRILL se slaninovým chipsem, bramborovými hranolky a ďábelskou omáčkou (3) (bez lepku)229 Kč
7.DEZERT DNE94 Kč
8.OKURKOVO-RAJČATOVÝ SALÁT35 Kč
9.PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12°29 Kč
10.ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU15 Kč

Středa 7. 12.

1.HOVĚZÍ VÝVAR s masem a zeleninou (9) (bez lepku)8 Kč
2.DÝŇOVÉ RISOTTO se sušenou šunkou a sýrem Gran Bavarese (7) (bez lepku)147 Kč
3.TIP ŠÉFKUCHAŘE: TERIYAKI VEPŘOVÝ BOK se sezamem, s jasmínovou rýží a salátem z bílé ředkve (0) (bez lepku)143 Kč
4.SMAŽENÉ KUŘECÍ PALIČKY marinované v pikantním koření, s pečenými bramborami a omáčkou Romesco (1,3,7)141 Kč
5.VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK s domácím bramborovým salátem (1,3,7,9,10)249 Kč
6.MIXGRILL se slaninovým chipsem, bramborovými hranolky a ďábelskou omáčkou (3) (bez lepku)229 Kč
7.DEZERT DNE94 Kč
8.OKURKOVO-RAJČATOVÝ SALÁT35 Kč
9.PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12°29 Kč
10.ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU15 Kč

Čtvrtek 8. 12.

1.DRŮBEŽÍ KALDOUN se zeleninou (1,7)8 Kč
2.VEPŘOVÁ JÁTRA NA ROŠTU s opečenou cibulí a jablky, s americkými bramborami (0) (bez lepku)141 Kč
3.SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ s domácími houskovými knedlíky (1,3,7,10)143 Kč
4.TIP ŠÉFKUCHAŘE: POMALU DUŠENÝ HOVĚZÍ KRK na Černé Barboře, s karamelizovaným květákem a grilovanou polentou (0) (bez lepku)147 Kč
5.VÍDEŇSKÝ TELECÍ ŘÍZEK s domácím bramborovým salátem (1,3,7,9,10)249 Kč
6.MIXGRILL se slaninovým chipsem, bramborovými hranolky a ďábelskou omáčkou (3) (bez lepku)229 Kč
7.DEZERT DNE94 Kč
8.OKURKOVO-RAJČATOVÝ SALÁT35 Kč
9.PRO DRŽITELE ZÁKAZNICKÝCH KARET EXTRA CHMELENÁ 12°29 Kč
10.ČEPOVANÁ MALINOVKA K DENNÍMU MENU15 Kč