Potrefená Husa
Středa 12. 2.
Gulášová (1a) 0,2 l | 10 Kč | |
1. | Krémové risotto s liškami a trhanou mozarellou (7) 250g | 161 Kč |
2. | Pečené kuřecí špalíky na tymiánu s páranci s pečeným česnekem (1a) 220g | 159 Kč |
3. | Tip šéfkuchaře: trhaná kachna se zelím z červené řepy a bramborovým škubánkem opečeným na sádle (1a,3) 150g | 161 Kč |
4. | Jelení guláš se špekovými knedlíky (1a,3,12) 150g | 229 Kč |
5. | Filet ze pstruha s máslovým pórkem a smaženými zámeckými bramborami (1a,3,7,10) 150g | 249 Kč |
POLÉVKA DNE SAMOSTATNĚ 35,-
RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT 38,-
Čtvrtek 13. 2.
Hovězí vývar s vaječnou sedlinou (1a) 0,2 l | 10 Kč | |
1. | Domácí bramborové knedlíky plněné vepřovým kolenem, s dušeným zelím a osmaženou cibulkou (1a,3,10) 250g | 159 Kč |
2. | Tip šéfkuchaře: rolka z kuřecího prsa se šunkou, sýrem a rajčatovou salsou s ananasem, chilli a červenou cibulí, s divokou rýží (7) 150g | 161 Kč |
3. | Trhané hovězí hrudí se zauzenými paprikami a kuskusem (1a) 130g | 163 Kč |
4. | Jelení guláš se špekovými knedlíky (1a,3,12) 150g | 229 Kč |
5. | Filet ze pstruha s máslovým pórkem a smaženými zámeckými bramborami (1a,3,7,10) 150g | 249 Kč |
POLÉVKA DNE SAMOSTATNĚ 35,-
RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT 38,-
Pátek 14. 2.
Cibulačka se sýrovým krutonem (1a,7) 0,2 l | 10 Kč | |
1. | Listový salát s pečenou červenou řepou a vlašskými ořechy, s rozpečeným hermelínem (7,10) 250g | 161 Kč |
2. | Holandský řízek s bramborovou kaší (1a,7) 160g | 161 Kč |
3. | Slepice na paprice s krupicovými noky (1a,3,7) 150g | 159 Kč |
4. | Jelení guláš se špekovými knedlíky (1a,3,12) 150g | 229 Kč |
5. | Filet ze pstruha s máslovým pórkem a smaženými zámeckými bramborami (1a,3,7,10) 150g | 249 Kč |
POLÉVKA DNE SAMOSTATNĚ 35,-
RAJČATOVO-OKURKOVÝ SALÁT 38,-