1. | DRŮBEŽÍ VÝVAR S CHLEBOVÝMI KNEDLÍČKY | 10 Kč |
2. | OBRÁCENÝ DIJONSKÝ ŘÍZEK z vepřové kotlety, s bramborovou kaší | 163 Kč |
3. | TIP ŠÉFKUCHAŘE: SMAŽENÉ JELENÍ MASOVÉ KULIČKY s hříbky, bramborovými hranolky a brusinkami | 165 Kč |
4. | KACHNÍ ROLÁDA se žemlovou nádivkou s kuřecími játry, s paprikovou dušenou rýží | 167 Kč |
5. | FILET Z ČERVENÉHO OKOUNÍKA s pyré ze sladké kukuřice a bramborovým fondantem | 239 Kč |
6. | HOLANDSKÝ TELECÍ ŘÍZEK s goudou, šťouchanými bramborami s cibulkou a sterilovaným okurkem | 239 Kč |
7. | MRKVOVÝ SALÁT S ANANASEM | 39 Kč |
8. | DEZERT Z NAŠÍ CUKRÁRNY - dle denní nabídky - např.: TWIX, TVAROHOVÝ MÍŠA, ČOKOLÁDOVÝ S MALINAMI | 121 Kč |