| Crema di Pollo Rustica | Jemný kuřecí krém připravený ze silného vývaru z kuřete, kořenové zeleniny a bylinek. Podáváme s křupavými bramborovými kostičkami, zeleným olejem a microgreens. | 79 Kč |
| 1. | Penne alla Calabrese | Krémové pikantní penne inspirované jihem Itálie. Omáčka z n’duji, rajčat, česneku a smetany, provoněná bylinkami a dokončená parmazánem | 199 Kč |
| 2. | Gnocchi al Gorgonzola e Noci |Jemné gnocchi v krémové omáčce z gorgonzoly, doplněné opraženými vlašskými ořechy. Servírováno s hoblinkami parmazánu a čerstvými bylinkami. | 179 Kč |
| 3. | Pizza Diavola | Pizza s rajčaty San Marzano, mozzarellou Fior di Latte, Ventricina, sušená rajčata, bazalka. | 199 Kč |
| 4. | Mezzo Pollo al Salsa di Pomodori Secchi e Parmigiano | Šťavnatá polovina kuřete pečená a zapečená parmazánem. Podáváme s jemnou omáčkou ze sušených rajčat, pečenými grenaille bramborami a grilovanou cuketou. | 299 Kč |
| Crema di Pollo Rustica | Jemný kuřecí krém připravený ze silného vývaru z kuřete, kořenové zeleniny a bylinek. Podáváme s křupavými bramborovými kostičkami, zeleným olejem a microgreens. | 79 Kč |
| 1. | Penne alla Calabrese | Krémové pikantní penne inspirované jihem Itálie. Omáčka z n’duji, rajčat, česneku a smetany, provoněná bylinkami a dokončená parmazánem | 199 Kč |
| 2. | Gnocchi al Gorgonzola e Noci |Jemné gnocchi v krémové omáčce z gorgonzoly, doplněné opraženými vlašskými ořechy. Servírováno s hoblinkami parmazánu a čerstvými bylinkami. | 179 Kč |
| 3. | Pizza Diavola | Pizza s rajčaty San Marzano, mozzarellou Fior di Latte, Ventricina, sušená rajčata, bazalka. | 199 Kč |
| 4. | Mezzo Pollo al Salsa di Pomodori Secchi e Parmigiano | Šťavnatá polovina kuřete pečená a zapečená parmazánem. Podáváme s jemnou omáčkou ze sušených rajčat, pečenými grenaille bramborami a grilovanou cuketou. | 299 Kč |
| Crema di Pollo Rustica | Jemný kuřecí krém připravený ze silného vývaru z kuřete, kořenové zeleniny a bylinek. Podáváme s křupavými bramborovými kostičkami, zeleným olejem a microgreens. | 79 Kč |
| 1. | Penne alla Calabrese | Krémové pikantní penne inspirované jihem Itálie. Omáčka z n’duji, rajčat, česneku a smetany, provoněná bylinkami a dokončená parmazánem | 199 Kč |
| 2. | Gnocchi al Gorgonzola e Noci |Jemné gnocchi v krémové omáčce z gorgonzoly, doplněné opraženými vlašskými ořechy. Servírováno s hoblinkami parmazánu a čerstvými bylinkami. | 179 Kč |
| 3. | Pizza Diavola | Pizza s rajčaty San Marzano, mozzarellou Fior di Latte, Ventricina, sušená rajčata, bazalka. | 199 Kč |
| 4. | Mezzo Pollo al Salsa di Pomodori Secchi e Parmigiano | Šťavnatá polovina kuřete pečená a zapečená parmazánem. Podáváme s jemnou omáčkou ze sušených rajčat, pečenými grenaille bramborami a grilovanou cuketou. | 299 Kč |
| Crema di Pollo Rustica | Jemný kuřecí krém připravený ze silného vývaru z kuřete, kořenové zeleniny a bylinek. Podáváme s křupavými bramborovými kostičkami, zeleným olejem a microgreens. | |
| 1. | Penne alla Calabrese | Krémové pikantní penne inspirované jihem Itálie. Omáčka z n’duji, rajčat, česneku a smetany, provoněná bylinkami a dokončená parmazánem | 199 Kč |
| 2. | Gnocchi al Gorgonzola e Noci |Jemné gnocchi v krémové omáčce z gorgonzoly, doplněné opraženými vlašskými ořechy. Servírováno s hoblinkami parmazánu a čerstvými bylinkami. | 179 Kč |
| 3. | Pizza Diavola | Pizza s rajčaty San Marzano, mozzarellou Fior di Latte, Ventricina, sušená rajčata, bazalka. | 199 Kč |
| 4. | Mezzo Pollo al Salsa di Pomodori Secchi e Parmigiano | Šťavnatá polovina kuřete pečená a zapečená parmazánem. Podáváme s jemnou omáčkou ze sušených rajčat, pečenými grenaille bramborami a grilovanou cuketou. | 299 Kč |
| Crema di Pollo Rustica | Jemný kuřecí krém připravený ze silného vývaru z kuřete, kořenové zeleniny a bylinek. Podáváme s křupavými bramborovými kostičkami, zeleným olejem a microgreens. | 79 Kč |
| 1. | Penne alla Calabrese | Krémové pikantní penne inspirované jihem Itálie. Omáčka z n’duji, rajčat, česneku a smetany, provoněná bylinkami a dokončená parmazánem | 199 Kč |
| 2. | Gnocchi al Gorgonzola e Noci |Jemné gnocchi v krémové omáčce z gorgonzoly, doplněné opraženými vlašskými ořechy. Servírováno s hoblinkami parmazánu a čerstvými bylinkami. | 179 Kč |
| 3. | Pizza Diavola | Pizza s rajčaty San Marzano, mozzarellou Fior di Latte, Ventricina, sušená rajčata, bazalka. | 199 Kč |
| 4. | Mezzo Pollo al Salsa di Pomodori Secchi e Parmigiano | Šťavnatá polovina kuřete pečená a zapečená parmazánem. Podáváme s jemnou omáčkou ze sušených rajčat, pečenými grenaille bramborami a grilovanou cuketou. | 299 Kč |