| Crema di Finocchio con Patate, Burro e Pancetta Croccante | Jemný krém z fenyklu a brambor, zjemněný smetanou a máslem. Servírováno s petrželkovým olejem a křupavým pancettovým chipsem | 79 Kč |
| 1. | Tagliatelle al Tartufo Nero | Čerstvé tagliatelle obalené v máslové omáčce z černé lanýžové pasty. Jednoduché, voňavé, poctivé – čistá elegance v italském stylu. | 199 Kč |
| 2. | Gnocchi Cremosi ai Funghi con Filetto di Maiale | Domácí noky v krémové houbové omáčce, doplněné šťavnatou vepřovou panenkou. Dokončeno hoblinkami Parmigiano Reggiano | 179 Kč |
| 3. | Pizza Cotto | Pizza s rajčaty San Marzano, mozzarellou Fior di Latte a prosciutto cotto | 199 Kč |
| 4. | Petto di Pollo Ripieno con Spinacino e Pomodori Secchi | Kuřecí prsa plněná baby špenátem a sušenými rajčaty, pečená do šťavnaté dokonalosti. Podáváno s pečenými bylinkovými bramborami s máslem | 299 Kč |
| Crema di Finocchio con Patate, Burro e Pancetta Croccante | Jemný krém z fenyklu a brambor, zjemněný smetanou a máslem. Servírováno s petrželkovým olejem a křupavým pancettovým chipsem | 79 Kč |
| 1. | Tagliatelle al Tartufo Nero | Čerstvé tagliatelle obalené v máslové omáčce z černé lanýžové pasty. Jednoduché, voňavé, poctivé – čistá elegance v italském stylu. | 199 Kč |
| 2. | Gnocchi Cremosi ai Funghi con Filetto di Maiale | Domácí noky v krémové houbové omáčce, doplněné šťavnatou vepřovou panenkou. Dokončeno hoblinkami Parmigiano Reggiano | 179 Kč |
| 3. | Pizza Cotto | Pizza s rajčaty San Marzano, mozzarellou Fior di Latte a prosciutto cotto | 199 Kč |
| 4. | Petto di Pollo Ripieno con Spinacino e Pomodori Secchi | Kuřecí prsa plněná baby špenátem a sušenými rajčaty, pečená do šťavnaté dokonalosti. Podáváno s pečenými bylinkovými bramborami s máslem | 299 Kč |