KONVIKT bistro & bar
Čtvrtek 25. 4.
Miso vývar s nori řasou a tofu (vegan) (A 6, 9) | ||
1. | Lasagne s pórkem, kadeřávkem, mangoldem, špenátem a salsicciou, s cottage sýrem a parmazánem (A 1, 7) | 190 Kč |
2. | Ragú z dýně, fazolemi a kořenovou zeleninou, bulgurem, bylinkami a harissa olejem (vegan) (A 1, 9) | 185 Kč |
Pátek 26. 4.
Minestrone (vegan) (A 9) | ||
1. | Hummus s červenou řepou, čekankou, blumami a švestkovým dresingem, s naší fokáčou (vegan) (A 1, 11), k tomu na výběr: Trhané hovězí (A 7) / Grilovaný sýr Halloumi (vege) (A 7) / Falafel (vegan) (A 1, 11) | 185 Kč |
2. | Koblih z kvasu s jahodovou marmeladou a mascarpone krémem (A 1, 3, 7) |
Sobota 27. 4.
Čočková se zeleným curry (vegan) (A 9) | ||
1. | Vepřová kotleta sous vide, s liškovou omáčkou, pečenými grenaille brambory s rozmarýnem a bylinkami (A 7) | 200 Kč |
2. | Chilli sin carne s batáty, kešu bylinkovým dresingem a koriandrem (vegan) (A 9) | 190 Kč |
Neděle 28. 4.
Brunch menu |