Reklama

Středa 19. února 2020, svátek má Patrik, venku je 2.8 °C

Hotel Zámek Velká bystřice

11:00 - 14:00

Středa 19. 2.

Tom yum (1a,7,9,12)
1.Cuketa plněná mozzarelou a rajčatovou salsou s bagetkou (1a,3,7,9)100 Kč
2.Chicken Burger s hranolkami (okurka, rajče, slanina, majonéza, polníček) (1a,3,7,9,10,12)129 Kč
3.Pečený králík s mrkvovým risottem a baby špenátem (7,9)249 Kč
4.Tip Šéfkuchaře: BBQ short ribs (hovězí žebra) se zámeckými hranolkami a chedarovou omáčkou (1a,3,7,9,10,12)249 Kč
5.Dle denní nabídky od 29,-

Čtvrtek 20. 2.

Batátová s kari (1,7,9)
1.Špecle se zelím a uzeným masem s vídeňskou cibulkou (1a,3,7,9)100 Kč
2.Krůtí steak caprese s bramborovou kaší a polníčkem (1a,7,9,12)119 Kč
3.Pečený králík s mrkvovým risottem a baby špenátem (7,9)249 Kč
4.Tip Šéfkuchaře: BBQ short ribs (hovězí žebra) se zámeckými hranolkami a chedarovou omáčkou (1a,3,7,9,10,12)249 Kč
5.Dezert dle denní nabídky od 29,-

Pátek 21. 2.

Zeleninová s bramborami a pohankou (1a,9)
1.Mleté biftečky v rajské omáčce s houskovým knedlíkem (1a,3,7,9,10)100 Kč
2.Vepřové karé na kořenové zelenině s jasmínovou rýží (1a,9,10,12)119 Kč
3.Pečený králík s mrkvovým risottem a baby špenátem (7,9)249 Kč
4.Tip Šéfkuchaře: BBQ short ribs (hovězí žebra) se zámeckými hranolkami a chedarovou omáčkou (1a,3,7,9,10,12)249 Kč
5.Dezert dle denní nabídky od 29,-