Reklama

Čtvrtek 28. října 2021, dnes je Den vzniku samostatného československého státu (1918), venku je 5.1 °C

Hotel Zámek Velká bystřice

Telefon pro objednávky: 727 969 814 

Restaurace se zahrádkou otevřena! 10:00 až 20:00
Stále možný odběr s sebou. Menu box v ceně pokrmu. Taška 2 Kč.
Akceptujeme hotovost, stravenky a platební karty.
Objednávky na telefonu 727 969 814

11:00 - 13:30

Čtvrtek 28. 10.

Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,7,9)30 Kč
ČESNEKOVÁ SE SÝREM, ŠUNKOU A KRUTONY (1,3,7,9)
Zámecká kulajda (1,3,7,9)
1.150G PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK (1,3,7,9)140 Kč
2.200G SMAŽENÝ KVĚTÁK, PETŽELKOVÉ BRAMBORY, TATARKA (1,3,7)130 Kč
3.200G TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ZELENINOVÝ SALÁT A DIP ZE ZAKYSANÉ SMETANY (1,3,7)140 Kč
4.150G VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE, OKURKOVÝ SALÁT (1,7,9)135 Kč
5.120G HOVĚZÍ MASO NA VÍNĚ, TĚSTOVINY NEBO KUSKUS (1,3,7,9)145 Kč
6.120G VEPŘOVÁ KOTLETA PLNĚNÁ SLANINOU A ŠPENÁTEM, HRANOLKY (1,7,9)140 Kč
7.TIP ŠÉFKUCHAŘE: 150G HAMBURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, HRANOLKY, BBQ OMÁČKA (1,3,7)189 Kč
8.JABLKOVÁ ŽEMLOVKA (1,3,7)39 Kč

Pátek 29. 10.

Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,7,9)
ČESNEKOVÁ SE SÝREM, ŠUNKOU A KRUTONY (1,3,7,9)
Zámecká kulajda (1,3,7,9)
1.150G PLNĚNÝ PAPRIKOVÝ LUSK S RAJSKOU OMÁČKOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK (1,3,7,9)140 Kč
2.200G SMAŽENÝ KVĚTÁK, PETŽELKOVÉ BRAMBORY, TATARKA (1,3,7)130 Kč
3.200G TORTILLA S KUŘECÍM MASEM, ZELENINOVÝ SALÁT A DIP ZE ZAKYSANÉ SMETANY (1,3,7)135 Kč
4.150G VEPŘOVÁ JÁTRA NA CIBULCE, RÝŽE, OKURKOVÝ SALÁT (1,7,9)135 Kč
5.120G HOVĚZÍ MASO NA VÍNĚ, TĚSTOVINY NEBO KUSKUS (1,3,7,9)145 Kč
6.120G VEPŘOVÁ KOTLETA PLNĚNÁ SLANINOU A ŠPENÁTEM, HRANOLKY (1,7,9)140 Kč
7.TIP ŠÉFKUCHAŘE: 150G HAMBURGER S TRHANÝM VEPŘOVÝM MASEM, HRANOLKY, BBQ OMÁČKA (1,3,7)189 Kč
8.JABLKOVÁ ŽEMLOVKA (1,3,7)39 Kč

Sobota 30. 10.

Restaurace nedodala aktuální údaje.


Neděle 31. 10.

Restaurace nedodala aktuální údaje.


Pondělí 1. 11.

Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
Česneková polévka se sýrem, šunkou a krutony (1,3,7,9)
1.Krůtí medailonky s grilovanou zeleninou a šťouchanými bramborami (1,7,9)162 Kč
2.Halušky s uzeným masem a kysaným zelím (1,3,7)125 Kč
3.Boloňské špagety sypané sýrem (1,3,7,9)145 Kč
4.Špíz z vepřové panenky s pepřovou omáčkou a americkými bramborami (1,3,7,9)145 Kč
5.Pečené kuře „ala bažant“ s rýží (1,9)125 Kč
6.Hovězí po cikánsku s těstovinami nebo bulgurem (1,7,9)135 Kč
7.Tip šéfkuchaře: Steak z kančího hřbetu se švestkovou omáčkou s bramborovými rösti (1,9)225 Kč
8.Dezert: Dle denní nabídky

Úterý 2. 11.

Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
Česneková polévka se sýrem, šunkou a krutony (1,3,7,9)
Čočková s párkem (1,7,9)
1.Krůtí medailonky s grilovanou zeleninou a šťouchanými bramborami (1,7,9)162 Kč
2.Halušky s uzeným masem a kysaným zelím (1,3,7)125 Kč
3.Boloňské špagety sypané sýrem (1,3,7,9)145 Kč
4.Boloňské špagety sypané sýrem (1,3,7,9)145 Kč
5.Pečené kuře „ala bažant“ s rýží (1,9)125 Kč
6.Hovězí po cikánsku s těstovinami nebo bulgurem (1,7,9)135 Kč
7.Tip šéfkuchaře: Steak z kančího hřbetu se švestkovou omáčkou s bramborovými rösti (1,9)225 Kč
8.Dezert: Dle denní nabídky

Středa 3. 11.

Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
Česneková polévka se sýrem, šunkou a krutony (1,3,7,9)
Čočková s párkem (1,7,9)
1.Krůtí medailonky s grilovanou zeleninou a šťouchanými bramborami (1,7,9)162 Kč
2.Halušky s uzeným masem a kysaným zelím (1,3,7)125 Kč
3.Boloňské špagety sypané sýrem (1,3,7,9)145 Kč
4.Špíz z vepřové panenky s pepřovou omáčkou a americkými bramborami (1,3,7,9)145 Kč
5.Špíz z vepřové panenky s pepřovou omáčkou a americkými bramborami (1,3,7,9)145 Kč
6.Hovězí po cikánsku s těstovinami nebo bulgurem (1,7,9)135 Kč
7.Tip šéfkuchaře: Steak z kančího hřbetu se švestkovou omáčkou s bramborovými rösti (1,9)225 Kč
8.Dezert: Dle denní nabídky

Čtvrtek 4. 11.

Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,3,9)
Česneková polévka se sýrem, šunkou a krutony (1,3,7,9)
Čočková s párkem (1,7,9)
1.Krůtí medailonky s grilovanou zeleninou a šťouchanými bramborami (1,7,9)162 Kč
2.Halušky s uzeným masem a kysaným zelím (1,3,7)125 Kč
3.Boloňské špagety sypané sýrem (1,3,7,9)145 Kč
4.Špíz z vepřové panenky s pepřovou omáčkou a americkými bramborami (1,3,7,9)145 Kč
5.Pečené kuře „ala bažant“ s rýží (1,9)125 Kč
6.Hovězí po cikánsku s těstovinami nebo bulgurem (1,7,9)135 Kč
7.Tip šéfkuchaře: Steak z kančího hřbetu se švestkovou omáčkou s bramborovými rösti (1,9)225 Kč
8.Dezert: Dle denní nabídky

Pátek 5. 11.

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky (1,3,9)
Česneková polévka se sýrem, šunkou a krutony (1,3,7,9)
Čočková s párkem (1,7,9)
1.Krůtí medailonky s grilovanou zeleninou a šťouchanými bramborami (1,7,9)162 Kč
2.Halušky s uzeným masem a kysaným zelím (1,3,7)125 Kč
3.Boloňské špagety sypané sýrem (1,3,7,9)145 Kč
4.Špíz z vepřové panenky s pepřovou omáčkou a americkými bramborami (1,3,7,9)145 Kč
5.Pečené kuře „ala bažant“ s rýží (1,9)125 Kč
6.Hovězí po cikánsku s těstovinami nebo bulgurem (1,7,9)135 Kč
7.Tip šéfkuchaře: Steak z kančího hřbetu se švestkovou omáčkou s bramborovými rösti (1,9)225 Kč