Reklama

Pondělí 18. března 2019, svátek má Eduard, venku je 6.5 °C

Hotel Zámek Velká bystřice

11:00 - 14:00

Pondělí 18. 3.

Frankfurtská polévka s párkem (1,7)
1.150g Játra na cibulce s dušenou rýží (1,7,9,10)90 Kč
2.120g Vepřová kotleta na grilu s pečenými bramborami a zeleninou, vlastní jus (1,7,9,10)100 Kč
3.150g Candát na másle s hráškovým pyré, mrkví s natí, batátem a ředkvičkami (4,7,9)229 Kč
4.Tip šéfkuchaře: 180g Klokaní svíčková na grilu s brusinkovou omáčkou, grenailemi a jarní cibulkou, listový salát (1,9,12)229 Kč
5.Dezert dle denní nabídky od 29,- Kč

Úterý 19. 3.

Celerový krém s krutony (1,7,9)
1.300g Pohanka s mletým masem a zeleninou, strouhaný sýr (1,3,7,9,10,12)90 Kč
2.150g Smažené žampiony s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou (1,3,7,9,10,12)100 Kč
3.150g Candát na másle s hráškovým pyré, mrkví s natí, batátem a ředkvičkami (4,7,9)229 Kč
4.Tip šéfkuchaře: 180g Klokaní svíčková na grilu s brusinkovou omáčkou, grenailemi a jarní cibulkou, listový salát (1,9,12)229 Kč
5.Dezert dle denní nabídky od 29,- Kč

Středa 20. 3.

Hrstková polévka (1,7,9)
1.120g Vykostěné pečené krůtí stehno na kořenové zelenině s bulgurem (1,9)90 Kč
2.120g Kuřecí Ondráš se zelným salátem a koprem (1,3,7,12)100 Kč
3.150g Candát na másle s hráškovým pyré, mrkví s natí, batátem a ředkvičkami (4,7,9)229 Kč
4.Tip šéfkuchaře: 180g Klokaní svíčková na grilu s brusinkovou omáčkou, grenailemi a jarní cibulkou, listový salát (1,9,12)229 Kč
5.Dezert dle denní nabídky od 29,- Kč

Čtvrtek 21. 3.

Drůbeží kaldoun se zeleninou a nudlemi (1,3,7,9)
1.250g Fusilli s rajčaty, slaninou, česnekem a parmesanem (1,3,7,9)90 Kč
2.120g Hovězí na pepři s dušenou rýží (1,9)100 Kč
3.150g Candát na másle s hráškovým pyré, mrkví s natí, batátem a ředkvičkami (4,7,9)229 Kč
4.Tip šéfkuchaře: 180g Klokaní svíčková na grilu s brusinkovou omáčkou, grenailemi a jarní cibulkou, listový salát (1,9,12)229 Kč
5.Dezert dle denní nabídky od 29,- Kč

Pátek 22. 3.

Moravská cibulačka (1,3,7,9)
1.120g Vepřové ražniči s cibulí a hořčicí, mačkanými bramborami a jarní cibulkou (1,9,10,12)90 Kč
2.120g Kuřecí prso plněné špenátem, noky se smetanou a česnekem (1,3,7,9)100 Kč
3.150g Candát na másle s hráškovým pyré, mrkví s natí, batátem a ředkvičkami (4,7,9)229 Kč
4.Tip šéfkuchaře: 180g Klokaní svíčková na grilu s brusinkovou omáčkou, grenailemi a jarní cibulkou, listový salát (1,9,12)229 Kč
5.Dezert dle denní nabídky od 29,- Kč