Reklama

Sobota 18. ledna 2020, svátek má Vladislav, venku je -0.5 °C

Hotel Zámek Velká bystřice

11:00 - 14:00

Sobota 18. 1.

Restaurace nedodala aktuální údaje.


Neděle 19. 1.

Restaurace nedodala aktuální údaje.


Pondělí 20. 1.

Frankfurtská polévka (1a,7,9)
1.Čočka na kyselo s opečenou klobásou, cibulí a sterilovanou okurkou, chléb (1a,9)100 Kč
2.Tortilla s trhaným ramínkem, zeleninovým salátem a jogurtovou zálivkou (1a,3,7,9,10,12)119 Kč
3.Zámecký double brioš se slaninovou majonézou, chedarem, okurkou, rajčetem, rucolou a batátovými hranolkami (1a,3,7,9,10,12)199 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Hovězí flank steak s pečenou parmesánovou kaší a demi- glace, pak- choi (3,7,9)249 Kč

Úterý 21. 1.

Celerový krém s krutony (1a,7,9)
1.Maďarský vepřový perkelt se zámeckým chlebem (1a,3,7,9,10)100 Kč
2.Mahi mahi pečená na bylinkách s bulgurem a jemnou citrónovou omáčkou (1a,4,7,9)119 Kč
3.Zámecký double brioš se slaninovou majonézou, chedarem, okurkou, rajčetem, rucolou a batátovými hranolkami (1a,3,7,9,10,12)199 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Hovězí flank steak s pečenou parmesánovou kaší a demi- glace, pak- choi (3,7,9)249 Kč

Středa 22. 1.

Moravská cibulačka (1a,3,7,9)
1.Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zadělávaným kysaným zelím a smaženou cibulkou (1a,3,7,9,12)100 Kč
2.Pečený roastbeef s hranolkami a zámeckou tatarskou omáčkou (1a,3,7,9,10,12)119 Kč
3.Zámecký double brioš se slaninovou majonézou, chedarem, okurkou, rajčetem, rucolou a batátovými hranolkami (1a,3,7,9,10,12)199 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Hovězí flank steak s pečenou parmesánovou kaší a demi- glace, pak- choi (3,7,9)249 Kč

Čtvrtek 23. 1.

Kvasnicová polévka se zeleninou (1a,9)
1.Vepřové nudličky na zelenině s dušenou rýží a listovým salátem (1a,7,9,10,12)100 Kč
2.Lasagne s kuřecím masem, špenátem a mozzarellou (1a,3,7,9,12)119 Kč
3.Zámecký double brioš se slaninovou majonézou, chedarem, okurkou, rajčetem, rucolou a batátovými hranolkami (1a,3,7,9,10,12)199 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Hovězí flank steak s pečenou parmesánovou kaší a demi- glace, pak- choi (3,7,9)249 Kč

Pátek 24. 1.

Řepná polévka s rajčaty (1a,7,9)
1.Spaghetti all arrabbiata (rajčatová omáčka, česnek, slanina, parmesan) (1a,3,7,9)100 Kč
2.Bramboráková kapsa plněná pikantní masovou směsí, zeleninový salát (1a,3,7,9,10,12)119 Kč
3.Zámecký double brioš se slaninovou majonézou, chedarem, okurkou, rajčetem, rucolou a batátovými hranolkami (1a,3,7,9,10,12)199 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Hovězí flank steak s pečenou parmesánovou kaší a demi- glace, pak- choi (3,7,9)249 Kč