Reklama

Pondělí 20. května 2019, svátek má Zbyšek, venku je 13.3 °C

Hotel Zámek Velká bystřice

11:00 - 14:00

Pondělí 20. 5.

Kvasnicová polévka s kapáním a zeleninou (1a,3,7,9)
1.Zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou (1,3,7,9)100 Kč
2.120 g Krůtí přírodní plátek s kuskusem, zeleninovým salátem, jus119 Kč
3.Brioš s mletým hovězím masem s bylinkami, karamelizovanou cibulí, chedarem, zauzenou slaninou, rajčetem, okurkou, rucolou a batátovými hranolkami s kořením chipotle (1a,3,7,9,10,12)179 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Sous-vide flank steak se šparglovým risottem a demi glace (1,7,9,12)249 Kč

Úterý 21. 5.

Italské Carluccio (1,3,7,9)
1.Chilli con carne s pórkem a pita chlebem (1,3,7,9)100 Kč
2.Smažený filet z mořské štiky s bramborovou kaší a mrkvovým salátem (1,3,7)119 Kč
3.Brioš s mletým hovězím masem s bylinkami, karamelizovanou cibulí, chedarem, zauzenou slaninou, rajčetem, okurkou, rucolou a batátovými hranolkami s kořením chipotle (1a,3,7,9,10,12)179 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Sous-vide flank steak se šparglovým risottem a demi glace (1,7,9,12)249 Kč

Středa 22. 5.

Kukuřičný krém s popcornem (1,7,9)
1.Asijská kuřecí pánev s arašídy, zeleninou a rýží (1,3,7,9,10)100 Kč
2.Grilovaná vepřová kotleta se sázeným vejcem, hranolkami, jus (1,3,9,10)119 Kč
3.Brioš s mletým hovězím masem s bylinkami, karamelizovanou cibulí, chedarem, zauzenou slaninou, rajčetem, okurkou, rucolou a batátovými hranolkami s kořením chipotle (1a,3,7,9,10,12)179 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Sous-vide flank steak se šparglovým risottem a demi glace (1,7,9,12)249 Kč

Čtvrtek 23. 5.

Špenátová polévka s krutony (1,3,7,9)
1.Zeleninové placky s vařenými bramborami a česnekovým dipem (1,3,7,9,10)100 Kč
2.Hovězí guláš s houskovými knedlíky (1,3,7)119 Kč
3.Brioš s mletým hovězím masem s bylinkami, karamelizovanou cibulí, chedarem, zauzenou slaninou, rajčetem, okurkou, rucolou a batátovými hranolkami s kořením chipotle (1a,3,7,9,10,12)179 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Sous-vide flank steak se šparglovým risottem a demi glace (1,7,9,12)249 Kč

Pátek 24. 5.

Fazolová s párkem (1a,3)
1.Penne s grilovanou cuketou, česnekem, slaninou, sypané parmesanem100 Kč
2.Marinovaná kuřecí křidélka ve sladko- pikantní marinádě se zámeckým pečivem (1,7,9,10)119 Kč
3.Brioš s mletým hovězím masem s bylinkami, karamelizovanou cibulí, chedarem, zauzenou slaninou, rajčetem, okurkou, rucolou a batátovými hranolkami s kořením chipotle (1a,3,7,9,10,12)179 Kč
4.Tip šéfkuchaře: Sous-vide flank steak se šparglovým risottem a demi glace (1,7,9,12)249 Kč