Hi5h Indian restaurant & lounge bar
Telefon pro objednávky: 775 518 292
Čtvrtek 18. 9.
Polední menu je servírováno formou RAUTU a každý den na Vás čeká polévka, nejrůznější vegetariánské i masité hlavní chody, voňavá rýže, indické chleby, čerstvé zeleninové i luštěninové saláty, nejrůznější indické chutney a sladká tečka | 189 Kč | |
1. | SUBZI SHORBA - Tradiční indická zeleninová polévka | |
2. | DAL TADKA - Indická čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/ | |
3. | CARROT VEG CURRY - Restovaná baby karotka v cibulovo-rajčatové omáčce s česnekem a zázvorem /hlavní vegetariánský chod/ | |
4. | MANDLOVÉ KUŘE - Marinované kuřecí kousky v rajčatovo-cibulové omáčce s kešu oříšky, mandlovým pyré, máslem a smetanou /hlavní masitý chod/ | |
5. | KUŘECÍ VINDALOO - Kuřecí kousky v pálivé omáčce ze sekané cibule, rajčat, vinného octa a zeleného chilli /hlavní masitý chod/ | |
6. | CITRÓNOVÁ RÝŽE - Basmati rýže s čerstvou citrónovou šťávou, hořčičnými semínky a kurkumou /příloha/ | |
7. | INDICKÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan pečený v peci /příloha/ | |
8. | PAPADUMS - Tradiční indický křupavý chléb z čočkové mouky /příloha/ | |
9. | SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z vinného octa a indického koření | |
10. | PASTA SALAD - Studený těstovinový salát s červenou cibulí, paprikami, kukuřicí a mátovou majonézou | |
11. | KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek |