Hi5h Indian restaurant & lounge bar - polední menu - OLOMOUC.CZ
Reklama

Středa 12. února 2025, svátek má Slavěna, venku je 0.8 °C

Hi5h Indian restaurant & lounge bar

Telefon pro objednávky: 775 518 292 

11:00 - 14:00

Středa 12. 2.

Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty a DVĚ TÝDENNÍ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE189 Kč
1.DAL MATAR SHORBA - Tradiční čočkovo-hrášková indická polévka
2.DAL TADKA - Indická čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/
3.ALOO MATAR - Vařené brambory s restovaným hráškem v cibulovo-rajčatové omáčce /hlavní vegetariánský chod/
4.KUŘECÍ VINDALOO - Kuřecí kousky v pálivé omáčce ze sekané cibule, rajčat, vinného octa a zeleného chilli
5.INDICKÉ MÁSLOVÉ KUŘE - Marinované kuřecí kousky v rajčatovo-cibulové omáčce s kešu pastou,máslem a smetanou /hlavní masitý chod/
6.TÝDENNÍ SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE: ALOO PYAZ TIKKI - Smažené cibulovo-bramborové kousky s indickým Chaat Masala kořením/hlavní vegetariánský chod/
7.TÝDENNÍ SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE: INDIAN FRIES - Smažené bramborové hranolky s indickým Garam Masala kořením a bylinkami /příloha/
8.BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/
9.MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/
10.JEERA RAITA - Indický dip z bílého jogurtu a římského kmínu
11.SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy
12.KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek