| Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty a spousta jiného. | 189 Kč |
1. | CORIANDER MATAR SHORBA - Indická polévka ze sušeného koriandru a restovaného hrášku | |
2. | DAL TADKA - Indická žlutá čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/ | |
3. | ALOO MATAR - Vařené brambory s restovaným hráškem v cibulovo-rajčatové omáčce | |
4. | KUŘECÍ VINDALOO - Kuřecí kousky v pálivé omáčce ze sekané cibule, rajčat, vinného octa a zeleného chilli | |
5. | INDICKÉ MÁSLOVÉ KUŘE - Marinované kuřecí kousky v rajčatovo-cibulové omáčce s kešu pastou,máslem a smetanou /hlavní masitý chod/ | |
6. | BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/ | |
7. | MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/ | |
8. | PAPADUMS - Tradiční indický křupavý chléb z čočkové mouky /příloha/ | |
9. | MÁTOVÉ CHUTNEY - Chutney z čerstvé máty, bílého jogurtu, špenátové pasty, vinného octa a čerstvě mletého indického koření | |
10. | MANGOVÉ CHUTNEY - Chutney z indického mangového pyré | |
11. | TAMARIND CHUTNEY - Sladko-kyselé chutney z indického ovoce Tamarind | |
12. | SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy | |
13. | KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek | |
| Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty a spousta jiného. | 189 Kč |
1. | CORIANDER SUBZI SHORBA - Tradiční indická zeleninová polévka | |
2. | DAL TADKA - Indická žlutá čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/ | |
3. | SUBZI ALOO - Vařené brambory s restovanou zeleninou v omáčce z rajčat, cibule a čerstvě mletého indického koření /hlavní vegetariánský chod/ | |
4. | KUŘECÍ VINDALOO - Kuřecí kousky v pálivé omáčce ze sekané cibule, rajčat, vinného octa a zeleného chilli | |
5. | MANGOVÉ KUŘE - Marinované kuřecí kousky v omáčce z rajčat, mangového pyré a čerstvě mletého indického koření /hlavní masitý chod/ | |
6. | BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/ | |
7. | MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/ | |
8. | PAPADUMS - Tradiční indický křupavý chléb z čočkové mouky /příloha/ | |
9. | MÁTOVÉ CHUTNEY - Chutney z čerstvé máty, bílého jogurtu, špenátové pasty, vinného octa a čerstvě mletého indického koření | |
10. | MANGOVÉ CHUTNEY - Chutney z indického mangového pyré | |
11. | TAMARIND CHUTNEY - Sladko-kyselé chutney z indického ovoce Tamarind | |
12. | SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy | |
13. | KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek | |