Hi5h Indian restaurant & lounge bar
Telefon pro objednávky: 775 518 292
Úterý 8. 10.
Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty a spousta jiného. | 179 Kč | |
1. | TAMATAR SHORBA - Tradiční indická rajčatová polévka | |
2. | DAL TADKA - Indická čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/ | |
3. | SUBZ HANDI - Restovaná zelenina v rajčatovo-cibulové omáčce s hořčičnými semínky /vegetariánský hlavní chod/ | |
4. | KUŘECÍ MADRAS - Marinované kuřecí kousky v pálivé Madras omáčce /hlavní masitý chod/ | |
5. | KUŘECÍ TIKKA MASALA - Kuřecí kousky v rajčatovo-cibulové omáčce s Garam Masala kořením, kešu pastou, hnědým cukrem, máslem a smetanou /hlavní masitý chod/ | |
6. | TÝDENNÍ SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE: PUNJABI WINGS - Kuřecí křídla marinovaná v bílém jogurtu, česneku, zázvoru a směsi Garam Masala koření /hlavní masitý chod/ | |
7. | TÝDENNÍ SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE: CHAAT MASALA ALOO - Smažené brambory v čerstvě mletým indickým kořením a bylinkami /příloha/ | |
8. | BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/ | |
9. | MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/ | |
10. | MANGOVÉ CHUTNEY - Chutney z indického mangového pyré | |
11. | SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy | |
12. | KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek |