Hi5h Indian restaurant & lounge bar
Telefon pro objednávky: 775 518 292
Středa 12. 2.
Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty a DVĚ TÝDENNÍ SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE | 189 Kč | |
1. | DAL MATAR SHORBA - Tradiční čočkovo-hrášková indická polévka | |
2. | DAL TADKA - Indická čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/ | |
3. | ALOO MATAR - Vařené brambory s restovaným hráškem v cibulovo-rajčatové omáčce /hlavní vegetariánský chod/ | |
4. | KUŘECÍ VINDALOO - Kuřecí kousky v pálivé omáčce ze sekané cibule, rajčat, vinného octa a zeleného chilli | |
5. | INDICKÉ MÁSLOVÉ KUŘE - Marinované kuřecí kousky v rajčatovo-cibulové omáčce s kešu pastou,máslem a smetanou /hlavní masitý chod/ | |
6. | TÝDENNÍ SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE: ALOO PYAZ TIKKI - Smažené cibulovo-bramborové kousky s indickým Chaat Masala kořením/hlavní vegetariánský chod/ | |
7. | TÝDENNÍ SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE: INDIAN FRIES - Smažené bramborové hranolky s indickým Garam Masala kořením a bylinkami /příloha/ | |
8. | BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/ | |
9. | MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/ | |
10. | JEERA RAITA - Indický dip z bílého jogurtu a římského kmínu | |
11. | SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy | |
12. | KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek |