Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.3 °C

Hi5h Indian restaurant & lounge bar

Telefon pro objednávky: 775 518 292 

11:00 - 14:30

Středa 24. 4.

Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty a spousta jiného.189 Kč
1.CORIANDER MATAR SHORBA - Indická polévka ze sušeného koriandru a restovaného hrášku
2.DAL TADKA - Indická žlutá čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/
3.ALOO MATAR - Vařené brambory s restovaným hráškem v cibulovo-rajčatové omáčce
4.KUŘECÍ VINDALOO - Kuřecí kousky v pálivé omáčce ze sekané cibule, rajčat, vinného octa a zeleného chilli
5.INDICKÉ MÁSLOVÉ KUŘE - Marinované kuřecí kousky v rajčatovo-cibulové omáčce s kešu pastou,máslem a smetanou /hlavní masitý chod/
6.BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/
7.MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/
8.PAPADUMS - Tradiční indický křupavý chléb z čočkové mouky /příloha/
9.MÁTOVÉ CHUTNEY - Chutney z čerstvé máty, bílého jogurtu, špenátové pasty, vinného octa a čerstvě mletého indického koření
10.MANGOVÉ CHUTNEY - Chutney z indického mangového pyré
11.TAMARIND CHUTNEY - Sladko-kyselé chutney z indického ovoce Tamarind
12.SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy
13.KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek

Čtvrtek 25. 4.

Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty a spousta jiného.189 Kč
1.CORIANDER SUBZI SHORBA - Tradiční indická zeleninová polévka
2.DAL TADKA - Indická žlutá čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/
3.SUBZI ALOO - Vařené brambory s restovanou zeleninou v omáčce z rajčat, cibule a čerstvě mletého indického koření /hlavní vegetariánský chod/
4.KUŘECÍ VINDALOO - Kuřecí kousky v pálivé omáčce ze sekané cibule, rajčat, vinného octa a zeleného chilli
5.MANGOVÉ KUŘE - Marinované kuřecí kousky v omáčce z rajčat, mangového pyré a čerstvě mletého indického koření /hlavní masitý chod/
6.BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/
7.MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/
8.PAPADUMS - Tradiční indický křupavý chléb z čočkové mouky /příloha/
9.MÁTOVÉ CHUTNEY - Chutney z čerstvé máty, bílého jogurtu, špenátové pasty, vinného octa a čerstvě mletého indického koření
10.MANGOVÉ CHUTNEY - Chutney z indického mangového pyré
11.TAMARIND CHUTNEY - Sladko-kyselé chutney z indického ovoce Tamarind
12.SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy
13.KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek