Hi5h Indian restaurant & lounge bar - polední menu - OLOMOUC.CZ
Reklama

Úterý 8. října 2024, svátek má Věra, venku je 7.8 °C

Hi5h Indian restaurant & lounge bar

Telefon pro objednávky: 775 518 292 

11:00 - 14:30

Úterý 8. 10.

Polední menu je servírováno formou RAUTU. Součástí každého rautu je vždy polévka, dva vegetariánské pokrmy, dva masité pokrmy, tři přílohy, chutney, saláty, dezerty a spousta jiného.179 Kč
1.TAMATAR SHORBA - Tradiční indická rajčatová polévka
2.DAL TADKA - Indická čočka v rajčatovo-cibulové omáčce s kurkumou, máslem a smetanou /hlavní vegetariánský chod/
3.SUBZ HANDI - Restovaná zelenina v rajčatovo-cibulové omáčce s hořčičnými semínky /vegetariánský hlavní chod/
4.KUŘECÍ MADRAS - Marinované kuřecí kousky v pálivé Madras omáčce /hlavní masitý chod/
5.KUŘECÍ TIKKA MASALA - Kuřecí kousky v rajčatovo-cibulové omáčce s Garam Masala kořením, kešu pastou, hnědým cukrem, máslem a smetanou /hlavní masitý chod/
6.TÝDENNÍ SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE: PUNJABI WINGS - Kuřecí křídla marinovaná v bílém jogurtu, česneku, zázvoru a směsi Garam Masala koření /hlavní masitý chod/
7.TÝDENNÍ SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE: CHAAT MASALA ALOO - Smažené brambory v čerstvě mletým indickým kořením a bylinkami /příloha/
8.BASMATI RÝŽE - Tradiční indická dušená Basmati rýže /příloha/
9.MÁSLOVÝ CHLÉB NAAN - Indický chléb Naan s rozpuštěným máslem /příloha/
10.MANGOVÉ CHUTNEY - Chutney z indického mangového pyré
11.SUBZI SALAD - Zeleninový salát se zálivkou z olivového oleje, čerstvě mletého indického koření, chilli a citrónové šťávy
12.KHEER - Tradiční indický dezert z Basmati rýže, růžové vody, kešu pasty, mandlí a rozinek