City Inn´ Hotel Olomouc
Pondělí 19. 5.
0,2l Bramboračka | ||
1. | 120g Kuřecí steak caprese, dušená rýže | 169 Kč |
2. | 130g Vepřová krkovice na pivu, opékané brambory | 189 Kč |
3. | 130g Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík | 225 Kč |
Úterý 20. 5.
0,2l Kuřecí vývar s nudlemi | ||
1. | 120g Srbské rizoto s vepřovým masem, okurek | 169 Kč |
2. | 120g Kuřecí ondráš, zelný salátek | 179 Kč |
3. | 130g Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík | 225 Kč |
Středa 21. 5.
0,2l Žampionový krém s krutony | ||
1. | 120g Bramborový guláš, chléb | 169 Kč |
2. | 130g Masová směs se zeleninou, hranolky | 189 Kč |
3. | 130g Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík | 225 Kč |
Čtvrtek 22. 5.
0,2l Valašská kyselica A: 1, 3, 7 | ||
1. | 120g Penne s kuřecím masem, sýrová omáčka | 179 Kč |
2. | 130g Holandský řízek, bramborová kaše | 189 Kč |
3. | 130g Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík | 225 Kč |
Pátek 23. 5.
0,2l Hovězí vývar s ryží a hráškem | ||
1. | 120g Smažená variace sýrů, vařené brambory, tatarská omáčka | 179 Kč |
2. | 130g Znojemská pečeně, dušená rýže | 179 Kč |
3. | 130g Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík | 225 Kč |