1. | Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou | 45 Kč |
2. | Vývar s nudlemi a zeleninou | 45 Kč |
3. | Vepřové výpečky se špenátem, bramborový knedlík | 190 Kč |
4. | Smažené šafránové arancini s rajčatovým ragú, bazalkové pesto | 190 Kč |
5. | Grilovaný mořský vlk s pestem, zeleninou a cizrnou | 250 Kč |
6. | Hranolky s trhaným masem, cheddarem, jalapenos a česnekovým dipem | 250 Kč |
7. | SALÁT TÝDNE – Salát Niçoise s grilovaným tuňákem | 420 Kč |
1. | Francouzská cibulová polévka s krutony | 45 Kč |
2. | Vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi | 45 Kč |
3. | Pečené kuřecí stehno na bylinkách s rýží | 190 Kč |
4. | Halušky s bryndzou a uzenou slaninou, pažitka | 190 Kč |
5. | Risotto s gorgonzolou, ořechy a hrušky | 250 Kč |
6. | Zvěřinová sekaná s bramborovou kaší, celozrnnou hořčicí a nakládanou cibulkou | 250 Kč |
7. | SALÁT TÝDNE – Salát Niçoise s grilovaným tuňákem | 420 Kč |
1. | Bramborovo-pórkový krém, krutony | 45 Kč |
2. | Vývar se zeleninou a nudlemi | 45 Kč |
3. | Krůtí roláda plněná se žampiony, bramborová kaše s dýní | 190 Kč |
4. | Hrachová kaše s uzenou vepřovou krkovičkou, kyselou okurkou a Hranickým chlebem | 190 Kč |
5. | Černé tagliatelle s kalamáry a pomerančem | 250 Kč |
6. | Pečená telecí špička se salsou pico de gallo a grenaillové brambůrky, demi-glace | 280 Kč |
7. | SALÁT TÝDNE – Salát Niçoise s grilovaným tuňákem | 420 Kč |