Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 6.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Moderní a pouliční tanec vyprodal divadlo. Jak se 331 Dance Studio Olomouc loučilo s taneční sezonou?

Sport

13.7.2017

Autor: dz

Divadlo a tanec? Nemusí to být zrovna balet, a přesto může jít o skvělý zážitek. Důkazem bylo premiérové divadelní představení 331 Dance Studia Olomouc, které pod názvem 331 Dance Show proběhlo v Divadle na Šantovce.

Foto: 331 Dance Studio Olomouc
Foto: 331 Dance Studio Olomouc
Foto: 331 Dance Studio Olomouc

Pro někoho je možná nepředstavitelné, aby se na prkna, která znamenají svět, postavili tanečníci v teplácích a širokých mikinách. Ve skutečnosti ale street dance v divadle nevypadá vůbec špatně. Přesvědčili se o tom diváci, kteří beznadějně vyprodali Divadlo na Šantovce a byli svědky premiérové divadelní show 331 Dance Studia Olomouc.

Pestrý program nabídl mnoho tanečních stylů

Bezmála dvouhodinový program byl složen z tanečních choreografií dětí nejrůznějšího věku (v 331 Dance Studiu Olomouc tancují děti od 3 let), teenagerů i dospělých. K vidění byly taneční styly jako hip hop, house dance, dancehall nebo mtv dance. Svůj prostor ale dostal také tzv. contemporary dance, tedy moderní tanec. Diváky zkrátka čekal pestrý program, u kterého nuda rozhodně nehrozila.

331 Dance Studio Olomouc tímto svým představením ukončilo úspěšnou taneční sezonu, ve které tanečníci získali celkem 14x medailové umístění na nejrůznějších soutěžích. Nejúspěšnějšími se staly choreografie dospělých tanečníků na motivy filmové série Transformers, ale také juniorská formace v hlavní roli s komiksovou hrdinkou Harley Quinn.

Přes léto mají tanečníci prázdniny, sejdou se pouze na letním soustředění a také na příměstském tanečním táboře první týden v srpnu. Na ten je ještě stále možné se přihlásit. Nová taneční sezóna pak odstartuje v září, a to konkrétně taneční soutěží Šantovka Dance Contest, jehož druhý ročník 331 Dance Studio Olomouc organizuje v termínu 9. - 10. 9. 2017.

Foto: 331 Dance Studio Olomouc
Foto: 331 Dance Studio Olomouc

Chcete tancovat? Právě probíhá zápis do 331 Dance Studia Olomouc

Pokud se chcete přidat do řad 331 Dance Studia Olomouc, máte možnost. Právě teď totiž probíhá zápis pro děti i dospělé, pro začínající i pokročilé tanečníky. Vyberte si, jestli se chcete věnovat pouličnímu tanci (street dance), nebo modernímu tanci (contemporary dance). A kdo ví, za rok už můžete stát na divadelních prknech taky :)

331 Dance Studio Olomouc

web: www.331.cz
telefon: 730929220
e-mail: studio@331.cz

dz

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941