Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 3.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dance Sensation přiveze do Olomouce exotické duo Captain Jack i legendární Holki

Zprávy z regionu

11.7.2017

Autor: bm

Jako na parketu těch nejlepších diskoték minulého století se budete cítit na letošním ročníku Dance Sensation, který proběhne 22. září v nově  zrekonstruovaných prostorech Domu u parku. Kromě jedinečné atmosféry se můžete těšit i na speciální hosty - německé duo Captain Jack i na legendární české Holki.

Foto: Captain Jack (Official)

"Na jedinečnou taneční párty se svými eurodance hity dorazí známé duo Captain Jack a těšit se můžete na ty největší pecky nejen z jejich alba 90´s Mega party. Kromě toho budete mít šanci naživo vidět a slyšet i populární dívčí skupinu Holki a zavzpomínat na jejich megahity Jsi senzační nebo Už mi nevolej," láká na vystoupení oblíbených hudebních hvězd ředitel pořádající agentury Forsberg Marek Berger.

Devadesátková párty však koncerty skupin Captain Jack a Holki nekončí. Vaše vzpomínky na devadesátá léta oživí tím nejlepším hudebním výběrem také exkluzivní Dj´s, mezi nimi Lukáš Kobza a Marek Berger z Radia Haná s největšími hity minulého století. 

Limitovanou edici vstupenek již nyní zakoupíte na www.ticketstream.cz za 390 Kč a od poloviny července také v kavárně Traffic Coffee u Domu u parku na Palackého 21 v Olomouci za 370 Kč. Vstupenky za zvýhodněnou cenu si můžete zarezervovat také prostřednictvím formuláře na www.dancesensation.cz.

bm

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip