Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zora v prvním zápase o bronz remizovala

Sport

14.5.2023

Autor: Petr Pelíšek

Souboj o obhajobu bronzových medailí zahájily házenkářky DHK Zora Olomouc. S Pískem doma remizovaly 34:34, odveta se hraje na palubovce soupeře příští sobotu.

Zora začala zápas dobře, vedla, ale pak se Píseckým podařilo manko smazat a vyhrát první poločas. Po přestávce se hostující celek dostal do vedená až o čtyři branky, ale Hanačkám se povedlo vybojovat alespoň nerozhodný výsledek.

„Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání, oba poločasy se tahaly a jsem rád, že na konci jsme to, jak se říká, nezabalili. I když jsme prohrávali o čtyři branky, holky zabojovaly a závěr jsme zvládli velice dobře. Buďme rádi za remízu. V prvním poločase nám zápas nevyšel v obraně, dostali jsme dvacet branek. I když jsme se na to připravovali, tak se nám nepodařilo eliminovat jejich střelkyně, hlavně Korešovou a Svobodovou. Těch branek padalo strašně moc, v druhé půli jsme to tou obranou trošku narušili, a to přispělo k remíze,“ řekl kouč Zory Libor Malínek.

DHK Zora Olomouc – TJ Sokol Písek 34:34 (19:20)

Rozhodčí: Králíček, Letev. Sedmčky: 7/6:5/5. Vyloučení: 1:4. Diváci: 280.

DHK Zora Olomouc: Polášková, Š. Spurná – Závišková 11/4, Jansová 6, A. Kubálková, Protivánková , Roupcová 2, Krajčovičová 2, Krejzlíková, M. Spurná, Fryčáková 2, Možíšová 3, Machačová 3, Kuxová 2/2, K. Kubálková 2. Trenér Libor Malínek.
TJ Sokol Písek: Bezpalcová, Peslová, Kržová – Nosková, Bárová, Plojharová, Korešová 12/5, E. Svobodová 3, Bicanová, M. Svobodová 8, Stellnerová 5, Chlupová 3, Boorová 3. Trenér Jan Pavlovský.

Autor článkuPetr Pelíšeksport@olomouc.cz

Petr Pelíšek