Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 12.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Změny v Sigmě - přichází Kerbr, Dvořák jde hostovat

Sport

25.6.2019

Fotbalová Sigma hlásí další kádrové změny. Do klubu přichází univerzál na levou stranu hřiště Milan Kerbr, naopak na roční hostování míří do 1. FC Slovácko ofenzivní hráč Pavel Dvořák. Zprávy o změnách v týmu dnes zveřejnil klub na svém webu.

Milan Kerbr (1989) podepsal smlouvu na 2 roky. Jeho otec je bývalý vynikající útočník, který v letech 1991 až 1997 odehrál v modrém dresu 140 utkání a vstřelil 35 branek. „Můj první fotbalový dres byl dres Sigmy Olomouc. S fotbalem jsem začal tady v přípravce. Olomouc beru jak srdcovou záležitost, díky tomu, že tady hrával táta. Strávil jsem tady polovinu dětství, takže do Olomouce jsem se vždycky rád vracel. Vážím si toho, že mi Sigma nabídla smlouvu,“ řekl pro klubový web Milan Kerbr mladší.

Kerbr se v Sigmě na všem podstatném dohodl už v minulém týdnu. Vše bylo jisté poté, absolvoval vstupní zdravotní prohlídku „Kabina je skvělá, přijali mě moc dobře. Pár kluků už jsem znal z dřívějška,“ dodal Milan Kerbr.

Útočník Jakub Yunis prodloužil smlouvu s SK Sigma Olomouc do roku 2022. „Jsem rád, že jednání ohledně mého působení dospělo do dobrého konce a že jsme našli společný kompromis. V Sigmě hraji už od dorostu. Chci tu zůstat, protože tu cítím důvěru, kterou se klubu budu snažit splatit. Těším se na nadcházející sezónu a na spolupráci s trenérem Látalem, pod kterým mě čekají nové výzvy," uvedl Yunis po podpisu smlouvy. Zájem o Yunise měly dva prvoligové kluby - Baník Ostrava a FK Jablonec. Nakonec tedy zůstane na Andrově stadionu.

Olomoucké mužstvo naopak opouští útočník Pavel Dvořák, který se přesouvá na roční hostování s opcí do 1 .FC Slovácko. (red)

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip